Follow on Bloglovin

Dag 10: En bok som har betydd mye for meg (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dag 10: En bok som har betydd mye for megDenne var faktisk litt vanskelig.. Har lest så utrolig mange bøker oppgjennom årene, og mange har betydd masse for meg på forskjellige måter. 

Jeg er veldig fan av Jo Nesbø, og særlig bøkene han skriver om Harry Hole. En bok som fikk meg til å tenke var Alkymisten av Paolo Coelho. En av de første ordentlige krimbøkene jeg leste var Engler og Demoner av Dan Brown, og den mener jeg fortsatt er helt fantastisk. En bok jeg gråt mye av er Idas Dans av Gunnhild Corwin. Har lest utrolig masse fantasy, inkl. House of Night-serien, hvis noen vet hva det er! Veldig kul serie, hvis man er litt into fantasy. Pløyde meg også igjennom Lord of the Rings for noen år siden også (kom meg ikke gjennom den siste boka though..), og leste Twilght-serien før den ble kvalmende populær (akkurat det har jeg skrevet et innlegg om tidligere, som du kan lese her).

Men den boka (eller rettere sagt de bøkene) som har betydd mest for meg er helt klart Harry Potter.

Jeg er vanvittig glad i Harry Potter, og har vært det i veldigveldig mange år! Hvordan de gikk fra å være spennende barnebøker jeg ble tvunget til å lese på skolen, til hvordan de ble så viktige at jeg satt på rommet mitt 24/7 for å lese. Mange syns nok det er ganske barnslig å like Harry Potter, og jeg er enig i at de første bøkene er ikke akkurat noe voksenunderholdning. MEN HERREGUD DA, de siste bøkene er jo helt crazy, og jeg fatter ikke hvordan en random dame kan sitte og finne på noe så helt unikt og fantastisk.. Vræl. Hvem gråt ikke når Dumbledore døde liksom!? Det gjorde iallefall jeg. Og ca. siste halvdel av den siste boka... Ups.

Fant et litt morsomt bilde på PCen min! Dette er når jeg nettopp har fått HP and the Deathly Hallows i posten, og jeg er selvsagt veldig lykkelig.

 

 

 

 


 • Malin

  27.04.2012 kl.20:28
  Utrolig mange bra bøker du nevner! Jeg er også stor fan av krim, og spesielt Jo Nesbø. Må innrømme at jeg ikke har lest Harry Potter.. kanskje senere :)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits