Follow on Bloglovin

Dag 9: Min favorittartist (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dag 9: Min favorittartist

/favorittband.
Dette må være det enkleste punktet på hele 30-dagerslista mi, jeg trenger faktisk ikke tenke meg om engang.

Mitt favorittband er selvfølgelig...
MUSE 

Kan ærlig talt si at jeg ikke er så glad i de fleste av musikkvideoene deres, men det er jo tross alt ikke hovedpoenget, det er musikken! Jeg blir aldri lei Muse. Jeg er sikker på at jeg kan høre de samme sangene om og om igjen til evig tid, og det føles veldig godt å ha sånn musikk. Digger det vide spekteret de har mellom sangene sine, for selv om alt ligger innenfor indie/alternativ rock, så fins det noe for enhver anledning og smak! 

For ikke å snakke om så har Matthew Bellamy tidenes råeste stemme, de har en trommis som tar av helt og en bassist som står og dunker med hodet flere timer i strekk! 

Jeg husker en gang jeg kjørte meg bort, midt på natten et forvirrende sted i Trondheim. Bare masse små enveiskjørte gater, og jeg kom meg rett og slett ingen vei med en diger bil. Kort sagt, jeg ble stressaaaa. Jeg stoppet bilen, skrudde opp volumet til HØYT og drømte meg bort i "Time is Running Out". (Jeg kom meg forresten ut til slutt, tror muse har litt av takken for det, faktisk). Har vært på to konserter med dem, Oslo 2009 og Bergen i 2010. Vet de er i studio as we speak og spiller inn det nyeste albumet, og jeg sitter egentlig bare her og venter på at det skal komme ut. Som alle vet - ny plate betyr ny world tour, og da blir Anniken i konserthumør og veldig fornøyd med det.

Andre som elsker MUSE?


 • Linn

  21.04.2012 kl.21:59
  Digger Muse! :-)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits