Follow on Bloglovin

Ylvis-musikkvideo-innspilling og alve-sminke (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ylvis-musikkvideo-innspilling og alve-sminke

Det ble jammen en bindestrek-tittel på innlegget i dag. Og i første setning også, gitt! Uansett...

Spilte i "En midtsommernattsdrøm" i helga, og makeup-artister sminket oss! Vi skulle være feer som trippet rundt i tutu'er, så det var ganske koselig egentlig. Elllllsker å bli sminket av profesjonelle, føler jeg er i så gode hender uansett! Har fortsatt en haug med glitter på kroppen, da. Tror det har klistret seg permanent til huden min, så fra nå av kan dere bare kalle meg Miss Glitter. 

I går etter skolen var jeg faktisk med som statist i en Ylvis-musikkvideo! Var med som "danser", men det var ikke store greia vi måtte lære oss, litt overdrevent å kalle det dansing. Litt knipsing og risting på hendene, det takler jeg heldigvis relativt greit. Det er jo uansett kuuuult å se hvordan de jobber på sett. Vræl, Vegard Ylvisåker er jo nesten helten min, ble faktisk litt knisete til alt han sa, veldig pinlig når jeg ser tilbake på det idag! Gøy var det uansett, dere må glede dere til neste sesong av programmet, det gjør iallefall jeg! :) 


 • 18.04.2012 kl.21:09
  Så utrolig pen du er! :-D Kjempefin blogg, likte den kjempegodt! :-D Kanskje jeg stikker en tur innom neste gang jeg trenger litt inspirasjon! :-D

  Gry

  19.04.2012 kl.08:02
  Moro og flott :-)
  19.04.2012 kl.21:54
  Utrolig stilig sminke, hehe :)

  - Takk for kommentaren!
  21.04.2012 kl.20:01
  SV; om en eller to uker kanskje :D
  21.04.2012 kl.20:42
  Pen du er! :)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits