Follow on Bloglovin

Film; Drive (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Film; Drive

Tittel: Drive
Produsjonsår: 2011
Sjanger: Action/Drama
Regi: Nicolas Winding Refn
Med: Ryan Gosling, Casey Mulligan, Christina Hendricks, Bryan Cranston ++

 

Driver (Gosling) er stuntsjåfør og bilmekaniker om dagen, og fluktbilsjåfør om natten! Ikke lett å si noe av handlingen uten at man røper noe, men er du actioninteressert er dette en film definitivt for deg! Men slik som i de fleste actionfilmer handler også denne om kjærlighet og penger. Jeg digger virkelig de scenene med biljakter, syns de har gjort det veldig kult! Hvis noen her har spilt et videospill som heter "Driver", så minner filmen veldig om dette spillet.. Mulig det er meningen, det vet jeg ikke, kanskje det bare er en tilfeldighet. 

pluss
Ryan Gosling er virkelig en fantastisk skuespiller, og jeg syns han får skinne i denne filmen, som det så fint heter. Det er veldig mange uttrykksfulle stillheter, med lite tekst og sterke blikk! Det liker jeg. Merker at tekst er så overflødig noen ganger. Nei, nå høres jeg nesten litt for seriøs ut, men det er sant! 

minus
Jeg liker ikke at de viser drapene i slik detalj, det blir litt for mye detaljert hodeskalleknusing for min del. Det er mulig jeg har blitt kjedelig, men jeg har bare ikke interesse for å se hvordan man stikker en gaffel i øyet på en mann... Storyen i filmen er vel heller ikke den beste jeg har hørt, men den funker akkurat, mye pga. det gode spillet og noen actionfylte scener.

 

Litt vanskelig å dømme filmen, jeg hadde hørt så mye bra om den på forhånd, og da er det litt vanskelig for den å leve opp til mine forventninger. Tror det er en fordel å ha over middels interesse for biler og blod, jeg var heldigvis en bil-jente (og ikke dukke-jente) da jeg var liten. Er du en person som bare liker the Last Song, er nok ikke dette helt sjangeren for deg. Men akk, Ryan Gosling, jeg digger deg!

 


 • 08.03.2012 kl.17:23
  Takk for kommentar! Jeg har aldri vært skoleflink selv, jeg slet med å bestå ungdomsskolen :P

  Men om du har interessen for dette, så er det faktisk lekende lett egentlig, alt er jo logisk, det er jo kroppen?

  Om han virkelig vil, så synes jeg han skal satse, det er så verd det!!!

  Ser du driver med dans`? Det er min andre lidenskap utenom Ambulansen, så her blir jeg nok å se ofte ^^

  bamboneyeho.blogg.no

  08.03.2012 kl.20:26
  Skal se den etterhvert. søstra mi sier den er bra:)
  08.03.2012 kl.20:32
  Anette privatisten: takk, da skal jeg videreformidle det! :D

  Driver med masse dans, og elsker det! Hva slags dans holder du på med?
  08.03.2012 kl.21:04
  Så fin blogg du har!:)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits