Follow on Bloglovin

Klassetur til London! (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Klassetur til London!

NÅ er jeg altså kommet hjem fra London, hvor MTS har vært på klassetur fra mandag til fredag! Eller, for å være korrekt så er jeg faktisk i Trondheim nå! Kom til Oslo kl 18 på fredag, og dro til Trondheim kl 10 morgenen etter! Tenkte jeg bare skulle gi litt livstegn fra meg, ettersom jeg ikke har postet noe på over en uke.. Sorry, vi hadde ingen internett-tilgang i London.

Uansett, har hatt en kjempefin tur til London. Jeg brukte så utrolig masse penger på klær og sko, det er faktisk litt skremmende hvordan jeg skal klare å leve frem til neste stipend kommer. Sånn går det når et lekkert par pumps koster bare 100 kr, når de samme ville kostet rundt 700 i Norge... Skal ta litt bilder å legge ut av kuppene mine, men må få komme meg til Oslo og kameraet mitt først.

Kupp inkluderte:

 • 2 par ballerinasko 
 • 2 par pumps
 • Myke jazzsko
 • 6 kjoler
 • 5 gensere
 • 2 shorts
 • 6 topper
 • småtteri som skjerf, øredobber og smykker
 • litt sminke inkl. en oransje neglelakk jeg har siklet etter leeenge!

I tillegg så jeg 4 musikaler, og det er jo ikke akkurat kjempebillig (men utrolig verdt det!).
På mandag så jeg Blood Brothers, som ikke er veldig kjent for meg, men den var virkelig bra! Rørende og morsom, med fin musikk! Tirsdag dro vi på Mamma Mia, feelgood og høy gåsehudfaktor! Onsdag dro vi på fellestur og så Shrek the musical, som var heeeeelt fantastisk! Den anbefales virkelig! Torsdag så vi alle Ghost (basert på filmen med Demi Moore og Patrick Swayze), og den var også helt nydelig. Veldig trist og teknisk avansert (for å si det mildt). Det var litt som å se et trylleshow enkelte ganger...

Okei, dette var et lite livstegn fra meg! Kommer til å være en smule fraværende denne uka også! Skal være litt med famile og venner i kalde Trondheim (hvor det snør helt sinnsykt), være litt på hytta og få spist masse god mamma-mat!

Har dere vinterferie også? Skjer det noe spennende kanskje? (:


 • 19.02.2012 kl.17:14
  Så HELDIG du er som har vært på klassetur til LONDON!<3.

  Virker som om flere og flere gjør det!

  London er min hjerteby ved siden av Oslo, virkelig ELSKER London..

  Var der første gang i juli 2009 og siden det har det vært ihvertfall 2 turer hvert år.

  Har dessverre ikke vært i London i 2012 foreløpig, men håper på at jeg får dratt dit i april! <3
  19.02.2012 kl.17:19
  Nei, har ikkje det :) Gleda meg til å sjå innkjøpa!


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits