Follow on Bloglovin

Sannheten om Melodi Grand Prix (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Sannheten om Melodi Grand Prix

Jeg er over gjennomsnittet interessert i melodi grand prix, iallefall i min aldersgruppe. Det er ikke så mange 20-åringer som liker dette "fenomenet" som jeg vil kalle det, det er mest 13-åringer og de litt eldre menneskene over 50 som vier sine lørdager til dette. Hvert år blir jeg helt svimeslått av alt det mølet folk faktisk stemmer frem til finalen. I år er intet unntak, men la meg ta et annet eksempel. Man tenker at de unge stemmer på de unge, og de eldre på de eldre, men dette stemmer ikke, ånei da! Det som er skummelt er at disse to aldersgruppene stemmer på de samme bidragene!

 

Først har du småbarna. De stemmer selvsagt på Didrik Solli Tangen fordi han ser ut som en kjekk muffins man vil spise opp. De er overbeviste om at han synger gjennom skjermen til akkurat dem, og at de en dag vil møtes og bli head-over-heels forelsket i hverandre, for så å ri inn i solnedgangen og vinne halve kongeriket.

Deretter har du den eldre generasjonen. De stemmer også på Didrik! Og selv om de ikke innrømmer det selv, så er de like ille som småjentene! De sier at de stemmer fordi "han har jo en så nydelig stemme, og koristene hans var jo utrolig sjarmerende", men egentlig er de like hodestups forelsket i denne kjekkasen som 15-åringene er (noe som er litt mer skremmende siden de fleste er gift med barn og 30 år eldre enn den stakkars gutten).

Jeg må bare få presisere at dette ikke er et personlig angrep mot Didrik Solli-Tangen på noen som helst måte, det er bare et crazy eksempel. For å være ærlig så var jeg jo en av de som stemte på ham, både på grunn av de lekre tonene og alt det andre lekre ved ham!

Så er det min aldersgruppe, som inneholder jenter mellom 18-35, og de fleste gutter. Enten så ser de ikke på mgp i det hele tatt, fordi ærlig talt så er det litt pinlig. Eller så gidder de ikke stemme, fordi de vil ikke innrømme at de følger med. Eller så stemmer de faktisk på hun litt kleine 30-åringen som ikke har utseende med seg, men som har en dritbra stemme. 

I år har vi faktisk vært så heldig å få et kinderegg i bunken! Hun har norges beste sangstemme, hun ser utrolig bra ut og hun kan sikkert ri inn i solnedgangen med dem som ønsker det!
I kveld stemmer jeg på Reidun Sæther. 

Gjør du?


 • ida

  11.02.2012 kl.19:08
  nei jeg stemmer Tooji:)
  11.02.2012 kl.23:38
  jeg sier bare TOOOOOOOJIIII!!!!!!!!!!! <333 Hehehe...

  Vil først og fremst takke deg for at du deltok i konkurransen min også vil jeg gratulere deg som en av de tre vinnerne!! :) kontakt meg på bloggen med mailadresse, så snakkes vi! :) ha en fin lørdag!
  12.02.2012 kl.11:31
  Nydelig bilder du har på bloggen din <3
  12.02.2012 kl.21:25
  Ukens blogg er kåret på bloggen min der hvor du deltok! Ble du ukens blogg? Sjekk det her: http://jannickex.blogg.no/1329075098_ukens_blogg_uke_6.html


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits