Follow on Bloglovin

Min første audition (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Min første audition

Jeg var på min aller første ordentlige jobbaudition igår!

Denne var for Kristiansand Dyrepark, sommerjobb som etellerannet i sommer altså. Det ble en lang dag, med en danseaudition først som vi ikke hadde fått beskjed om, men det var jo helt greit. Heldigvis hadde jeg med noe dansetøy! Uansett... Jeg fikk altså ikke noe jobb der, enten så var jeg ikke det de lette etter eller bare dritdårlig, men jeg håper på det første!

Jeg kommer til å få så utrolig mange nei i løpet av livet mitt, så jeg må bare lære å ikke ta alt så alvorlig. Det var faktisk ganske deilig i går! Man blir jo umiddelbart litt skuffet, men etter noen minutter så la jeg det bare fra meg. Veldig bra jobba, Anniken! Viktig å ikke ta slike ting personlig, da blir man helt ødelagt.

Tror det har mye å gjøre med at vi har hatt så mange auditiontreninger på skolen, så dette var en veldig fin opplevelse! Kommer nok til å søke neste år også, så vi får se da! :) Gleder meg allerede til neste gang jeg skal på audition jeg, og enda mer til jeg får mitt første "JA".


 • 09.02.2012 kl.14:55
  Kjipt at du ikkje fekk den då, men bra du tar det så fint :)
  10.02.2012 kl.08:18
  synd du ikke fikk den jobben :(
  10.02.2012 kl.19:25
  Synd du ikke fikk jobben, men du finner helt sikkert noe annet ! :)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits