Follow on Bloglovin

Det ALLER første blogginnlegget jeg skrev! (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Det ALLER første blogginnlegget jeg skrev!

(Feirer straks innlegg nr 200 her på bloggen, så hadde tenkt å se litt tilbake på det aller første blogginnlegget jeg skrev her på bloggen, det var den 19. september 2010. Ganske så koselig og informativt!)

 

CEASE TO BEGIN (som altså var tittelen på innlegget og også navnet på en One Tree Hill-episode)

Merk kalenderen, mine venner, for nå er dagen kommet da Anniken Strand endeliiiig har lagd en blogg! Har jo tenkt på dette en stund nå, men jeg er kjent for å utsette ting - dette inkludert. Jeg har tenkt å skrive mest om stort&smått som skjer i mitt (ikke så veldig spennende) liv, egentlig mest fordi jeg liker å skrive, men også litt for å oppdatere venner og familie om hva som skjer. (Mamma spesielt.) Jeg er jo ikke den flinkeste på slike kule datamaskin-greier, så til å begynne med får headeren være randome bygninger. Jeg skal finne noen som kan lage noe kult etterhvert, eller kanskje jeg skal prøve meg på det selv.

Uansett ...

Som noen kanskje har fått med seg, har jeg jo flyttet til Oslo! Jeg måtte jo nesten det da jeg kom inn på Musikkteaterskolen, som btw er den beste skolen i hele verden, no kidding. Kommer sikkert til å skrive litt mer om skolen senere, hvis det er ønskelig. Så hverdagen min består pretty much av dans (masse dans), teater og sang, pluss litt ekstra snask. Så om to år er jeg ferdig utdannet musikalartist, og skal hoppe ut i den skumle teaterverdenen.

Denne uka har jo vært litt interessant. I ernæring har vi regnet ut vårt "hvilestoffskifte", og jeg har dermed funnet ut at jeg forbrenner 1281 kalorier bare ved å sitte og stirre i veggen en hel dag. 1281 kcal vil for eksempel tilsvare:

- 11,5 kinderegg

- 656 gram blåbærsyltetøy

- 18,3 esker smurf

- 5 bokser leverpostei

Så jeg kan faktisk forbrenne 18,3 esker smurf (av den grønne sorten) på én dag bare ved å puste. Selv om jeg tror det ville ha ødelagt meg på alle andre måter, så det anbefales nok ikke.

På fredagen (17.09) var klassen på førpremiere på "Buddy Holly the musical" på Folketeatret. Det var litt mer "konsertformat" enn musikal, men musikken var utrolig stilig. I tillegg var det noen foran oss som hadde tatt to øl for mye, og sånt blir det liv av vet dere! I går kom Alexander sine foreldre på besøk, og da ble det gratis middag og matvarer på oss. Hverdagsgleder. Takk!

Jeg setter pris på kommentarer, helst hyggelige sådan, men også "forslag til forbedring". Som vi lærte i våre glansdager på Ringve - GT (gode tilbakemeldinger) er verddet (?). Nå skal resten av denne fasjonable søndagen gå med til å øve sang til Mesterklasse og spise taco, jippi.

Sneiks on a plane.

 

- Anniken.


 • 08.02.2012 kl.21:48
  Sv: Veldig, veldig bra sagt! Som du sier, så er korset selve symbolet for kristendommen, uansett hvordan man vrir og vender på det :)
  10.02.2012 kl.11:10
  Hei, du har svart riktig på konkurransen og er med i trekningen! :) Fin blogg!

  klem fra meg!
  11.02.2012 kl.16:27
  ååååh, herlig. Jeg vil leve på smurf, hadde vært fint en stund, er ikke så opptatt av hva det gjør med meg ellers, jeg vil bare spise smurf. Eller kinderegg! Forbrenner man mer eller mindre mens man sover?


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits