Follow on Bloglovin

Konsert! (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Konsert!

På torsdag var jeg på konsert med Gavin Degraw, og det var superkult! Hadde sett setlista på forhånd, så visste sangene han skulle spille, og det er jo nesten et must syns jeg! I tillegg spilte han faktisk "More Than Anyone" (til min store begeistring, for det er en av yndlingslåtene mine! :)

Jeg hadde jo selvfølgelig klart å misforstå hele opplegget da... Jeg trodde konserten begynte 20.00, men neida, det var dørene til Sentrum Scene som åpnet kl. 20. Så etter å ha stått 40 min i 15 minusgrader, var jeg temmelig irritert og i ikke-konsert-humør

fant jeg ut at jeg hadde bestilt feil type billetter, nemlig de med fri aldersgrense.. Så da satt vi på galleriet med 200 elleville 14-17-åringer (det var jo egentlig litt god stemning det da)!

ble klokka 21.30 og ingenting hadde skjedd. Helt til det kom et veldig random oppvarmingsband som sa "Vi skal spille litt før Gavin McGraw kommer", så det var jo litt flaut...

og  etter de hadde spilt seks dårlige sanger, ble det stille helt til litt over 22, DA KOM ENDELIG GAVIN DEGRAW UT PÅ SCENEN! Iført hatt, og det elsker jeg. (Mer enn bare hatten altså, men hatten var kulest!). Skal legge ut en video fra konserten, han spilte så utrolig mye bra! 

 

Jeg tror jeg må ha med termos med kaffe og nistemat til neste gang jeg skal på konsert.. 
Huff, nå hørtes jeg gammel og sliten ut.
PARTY ON! 


 • 08.02.2012 kl.20:40
  Høres ut som en superkul konsert selv om det ble litt venting:)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits