Follow on Bloglovin

Jeg er en RoBoT *robotlyder* (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jeg er en RoBoT *robotlyder*

Jeg er helt fjern, jeg.

Dagene går fremover, overraskende fort. Merker at jeg er på autopilot halvparten av tiden. Tidligere idag glemte jeg å gå av bussen fordi jeg var så fjern.. Måtte sitte på en holdeplass ekstra, og så gå skamfullt de 100 meterne tilbake! Ikke det at jeg hadde overskudd til å bry meg.

Jeg lurer på når jeg kommer til å gi opp denne stressende hverdagen, og bare legge meg ned og sove. Sove kan man gjøre når man er død, er det vel noe som heter, uten at jeg blir mer suicidal av den grunn. Jeg har det fint altså, det lover jeg! Jeg hater jo egentlig å klage over slike ting, fordi jeg veeeet at det er hundretusenmillioner mennesker som har det verre enn meg! Noen ganger er det allikevel godt å bare klage litt, og så bli ferdig med det. 

 

 

 

Heldigvis er det helg, og jeg har bare en million ting å gjøre.
Gleder meg til London og vinterferie, da er (nesten) alle de
stressende og grusomme tingene over. Da begynner vi å jobbe
mot eksamensforestilling, og konfirmasjoner for Human-Etisk
Forbund, og da går tiden fort dere! 

 

 

Ønsker alle (inkl meg selv) en fantastisk helg. 


 • 28.01.2012 kl.17:27
  søøt :-)
  28.01.2012 kl.17:45
  Sv: takk for kommentaren! ja, jeg syntes den øyenbrynspennen var bra! :)
  28.01.2012 kl.19:47
  digg med londontur! :D eeelsker den byen, vært der 7-8 ganger tror jeg xD (takk for kommentar!) Håper du får en fin lørdagskveld! ^^
  29.01.2012 kl.12:27
  Hello!

  Takk for at du var med i konkurransen om et produkt fra www.blingme.no! Nå har jeg trukket en vinner, gå inn og se om det var du som vant!
  29.01.2012 kl.20:53
  ha en fin søndag videre! :-)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits