Follow on Bloglovin

Film; Transformers: Dark of the Moon (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Film; Transformers: Dark of the Moon

Tittel: Transformers 3: Dark of the Moon
Produsjonsår: 2011
Sjanger: Action/Eventyr/Science Fiction
Regi: Michael Bay
Med: Shia Labeouf, Patrick Dempsey, Rosie Huntington-Whiteley, Josh Duhamel ++

 

Tror dere jeg er en fan av Transformers-konseptet? 
Tror dere lille, søte, dansende meg er glad i biler som forandrer seg til alien-mekaniske slosskjemper?!

Det skal jeg love dere at jeg er! 

Kort sagt så handler filmen om Sam Witwicky (LaBeouf) og hans hottie av en kjæreste (Whiteley) som skal hjelpe autobots'ene (de snille transformers-greiene) å få tak i etellerannet som er på månen. Dette er den tredje filmen i serien. Uansett hvordan jeg prøver å forklare handlingen høres det bare dumt ut, så ja.. Snille robotbiler + Sam og vennene MOT de slemme robotbilene. Fred og kjærlighet anyone? Joda, kanskje..

Altså, det høres jo skikkelig dust ut når man får høre hva filmene handler om, men æhhh.. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare min fascinasjon for disse filmene altså,men hallO! Shia Labeouf ER flink, filmen er veldig morsom (innimellom all skytninga) og McDreamy er skurken. Kan nevne opptil flere kjekke militærmenn også, for de som er interesserte i det. 

Litt dumt at jeg skriver om den 3. filmen uten å ha skrevet om de to foregående, men jeg syns faktisk denne har klart å holde høyt nivå selv om det er film nr 3! Liker nr. 1 best, men denne kommer på en fin 2.plass.

UANSETT, liker du action og humor i ett, så er dette jammen noe for deg (og for meg!)
En klar femmer fra meg! 
 • Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits