Follow on Bloglovin

De ulike stadiene... (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

De ulike stadiene...

...i en forestillingsperiode.

 

Stadium 1: Spenning og forventninger

2 mnd til forestilling. Denne deler begynner med en gang manus/sanger/noter/roller blir delt ut. Det er spennende å sette igang, og tenke på hvor sinnsykt kult dette blir. Ingen bekymringer for fremtiden, og man tenker at "denne gangen skal jeg ikke stresse når det er én uke igjen". Særlig...

Stadium 2: Øve. Masse.

1 mnd til forestilling. ØveøveøveøveøveøveøveøveøveøveØVE, men uten å ha satt det i sammenheng! Sanger øves for seg selv, og tilhørende dansetrinn øves for seg selv. Man funderer over hvordan dette skal bli når det blir ferdig, for på dette stadiet er det ganske vanskelig å se hvordan dette skal ende.

Stadium 3: Småstressa

Det er to uker igjen til premiere, og enda er det syv nummer som ikke er påbegynt. Sang og dans settes sammen for første gang - og det er helt krise. Kostymer er ikke diskutert, rekkefølge på forestilling er ikke bestemt og man begynner å kjenne stresset smyge seg på. Allikevel har man tid nok til å tenke: pytt, det går fint, det er jo to uker igjen...

Stadium 4: STRESS

Én uke til premiere. Det føles umulig å bli ferdig til premiere, med fortsatt fire nummer som ikke er påbegynt, kostymer mangler fortsatt og man begynner å blande korstemmer og dansetrinn og toner med hverandre! Sang og dans begynner endelig å kunne kombineres, men man dør litt fordi man har for dårlig kondis til å danse og synge samtidig. Man gråter over den minste lille ting og tilbringer alle døgnets timer til å terpe sangtekster og dansetrinn.

Stadium 5: Lettelse

Premiere. Plutselig er forestillingsdagen der, kanskje to uker for tidlig - men det går alltid bra uansett. Det er det som er så fantastisk med dette! Uansett hvor mye man stresser og jobber og tenker at man ALDRI blir ferdig, så er man ALLTID klar til premiere, og det blir dritbra. Man begynner allerede å glede seg til neste gang. Yeah!

Vil du komme på Musikkteaterskolen juleforestilling nå?
Vi har jobbet hardt for å få til dette, så billetter kan du bestille på Musikkteaterskolen.no.


 • 04.12.2011 kl.18:04
  sv: auuu, det hørtes ikke godt ut!!


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits