Follow on Bloglovin

Jul i Blåfjell (Folketeateret) (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jul i Blåfjell (Folketeateret)

Vi går var jeg og så Jul i Blåfjell på Folketeateret! Fikk gratisbilletter til premieren igår, og det er jo superstas!

Det er jo et barnestykke, så enkelte ting syns jeg ble litt kjedelig, men det gav virkelig stemning altså! Dette teaterstykket er jo basert på julekalenderen fra NRK, og det er jo supergreit å se hele greia på 2 timer i stedet for 24 dager... De har med de aller mest kjente sangene fra TV-serien, og jeg må innrømme at gåsehuden kom etter den første tonen de sang.

Akk, julestemning.

Seriøst, har du barn/søskenbarn/nieser/nevøer/hvasomhelst rundt 5 år, ta de med deg og se dette! Jeg er sikker på at de vil elske det!

Ellers:
Nå er vi midt oppi stresset til juleforestillinga vår, så det blir dårlig med blogging og andre ting. Hodet fokuserer på hva vi skal gjøre, men NÅ er det helg, og den skal feires med taco og Alene Hjemme!  • 02.12.2011 kl.18:13
  SV: De er dødsdigg! men jeg kjøpte de for en stund siden:/ men de selger jo så mangen av de rundt omkring. Ja, de er harde under:)
  02.12.2011 kl.18:15
  Elsker blåfjell ! :D I sminkeinnlegget mitt brukte jeg "NYX jumbo eyepencils". Skal legge ut bilder av de i det samme innlegget snart, så da kan du se de ;) Ha en fin kveld videre! <3
  02.12.2011 kl.18:23
  Jul i blåfjell er skikkelig julestemning, så herlig!


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits