Follow on Bloglovin

Film; Source Code (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Film; Source Code

Tittel: Source Code
Produsjonsår: 2011
Sjanger: Action/Sci-fi
Regi: Duncan Jones
Med: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga ++

Soldaten Colter Stevens (Gyllehaal) våkner plutselig opp på et tog med mennesker han ikke kjenner, selv om de kjenner han. Etter åtte minutter eksploderer toget, og Stevens våkner opp i et isolert rom med kun en skjerm. Det viser seg at dette er et militært eksperiment kalt Source Code, hvor en soldat blir "sendt" til en parallell verden for å utføre et oppdrag (sinnet hans vel og merke, ikke fysisk). I denne filmen skal han finne mannen som plasserte bomben på toget, og får gang på gang muligheten til å leve de siste åtte minuttene til en av passasjerene på toget.

Okei, det høres kanskje litt komplisert ut, og det er det også! Flere ganger i løpet av filmen måtte j eg klø meg litt i hodet og oppsummere handlingen, og det blir helt ærlig litt slitsomt. Nå er jeg selvsagt ikke den glupeste i verden, men jeg mener at en film skal være hovedsaklig underholdning, men klø-faktoren bør være tilstede innimellom!

Men den var virkelig til underholdning, altså! Liker Jake Gyllenhaal kjempegodt som skuespiller, og denne filmen byr på mange, mange overraskelser på bare enogenhalv time! I tillegg er det mystikk, action og et snev av kjærlighet, samtidig som science fiction-tråden gjør dette til en interessant (og merkelig) fremtidsfilm.

Absolutt verdt å se, særlig hvis du liker filmer som The Adjustment Bureau og The Island.


 • 28.11.2011 kl.20:46
  sv; sånn da.....
  28.11.2011 kl.20:47
  BENTEBENTOGKATJAKAJ: hehe, koselig!


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits