Follow on Bloglovin

Når begynner julen? (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Når begynner julen?

Før var jeg sånn at "nei, kan ikke spise julemarsipan før 1.desember" (dårlig eksempel siden jeg ikke liker marsipan, men ja..)! Så da ender det altid med at jeg har SÅ julestemning i november, men tvinger meg selv til å fortrenge den, slik at jeg kan ta den opp igjen i desember - MEN problemet er at det er umulig! Da sitter jeg der i desember og føler ikke en dritt, og angrer på at jeg ikke begynte å kose meg tidligere!

Så i år har jeg bestemt meg for å begynne juletiden/adventstiden når jeg vil!
Vi har allerede passert midten av november, og NÅ sitter jeg og overfører julemusikk til iPoden! Så er det bare å tenne lys, se julefilmer, spise julegodt og GLEDE seg til jul. Nå mangler vi bare litt snø!

Så.. Til dere fanatikere som på død og liv må vente med jul til 1. desember: Håper dere ikke mister julestemningen! Jeg skal iallefall kose meg med den nå mens jeg kan! ^^

Når begynner din jul?


 • 17.11.2011 kl.22:00
  Sikkert en stund :) Jeg bleket tennene mine for 2 år siden med Dentaworks, og da gikk det 8 måneder før de begynte å få farge igjen. Så håper det er noe lignende med dette, i tillegg til at nå skal jeg slutte å snuse også, og da holder det seg sikkert enda lenger :)
  17.11.2011 kl.22:33
  Jeg spiser ikke julesjokolade og drikker ikke julebrus før 1. desember. Rett og slett fordi jeg ikke har godt av det :-P Og litt fordi at det hører julen til, som liksom ikke begynner før da.. Men første adventshelga er heller ikke feil :-)

  19.11.2011 kl.21:46
  Dette var morsom lesing for meg, siden jeg for en tid siden hadde et innlegg med samme tema (kalte det "Når starter egentlig julen") - var artig å se hva du skrev :)

  Ha en fin førjulstid!


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits