Follow on Bloglovin

Jobbhelg (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jobbhelg

Hææi.

Forrige søndag så tenkte jeg: ah, neste uke blir en FLOTT uke, men nei. 
Har hatt (enda) en krevende uke på skolen, og da er det som regel veldig godt med helg, men nei.

På fredag var jeg på Edderkoppen Teater og så YLVIS 4, noe som tok kaka. Nei, det tok hele fuckings bakeriet. Så dro jeg hjem og la meg tidlig, for så å stå opp 08.30 fordi jeg skulle på jobb. Planen var egentlig å dra på bursdag på lørdagskvelden, men jeg var så utrolig sliten... Så da ble det bakt potet og Skal vi Danse istedet, og jeg la meg halv elleve, noe som er litt flaut.

SÅ var jeg på "jobb" i dag også. Sto opp kl. 06.45 for å være med i to nye reklamefilmer for Coop Prix (har dere sett meg i den med Rachel Nordtømme da?). Var ikke ferdige før kl 18, så det har vært en veldig lang dag idag. Nå sitter jeg hjemme i sofaen, venter på at Alexander skal komme hjem fra joggetur, slik at vi (han) kan lage middag. 


Forresten, har du/skal du ha barn, eller kjenner du kanskje noen som trenger litt barneutstyr?
Lik "Barnevognhuset Rudo" (jobben min altså) på Facebook, og de første 300 får en overraskelse!! :)


 


 • 11.11.2011 kl.19:58
  Var sikkert en opplevelse å se/møte dem, det sies det er bra! :-)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits