Follow on Bloglovin

YLVIS 4 (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

YLVIS 4

I går hadde jeg en superbra dag - jeg var nemlig på Edderkoppen Teater og så YLVIS 4!! :D

Jeg er jo veldig glad i de gutta der, og syns (omtrent) alt de gjør er utrolig morsomt! Vant billettene på en konkurranse som brodreneylvis.blogg.no hadde, og jeg er SÅ takknemlig! Selvfølgelig anbefaler jeg dette showet til alle som liker dem eller syns de har et snev av AWESOMENESS.

Her får du se bl.a. dukketeater, barbering av baller og tryllekunster! Ikke minst får vi også høre masse musikk, noe som er helt UTROLIG bra! De har så fantastisk gode sangstemmer, at jeg blir helt satt ut når de åpner munnen for å synge! Legger ved et klipp fra showet, nemlig sketchen "Pie Jesu" (som de gjorde på Gullruten tidligere i år).

Showet er gjennomført på en heeeelt annen måte enn Ylvis 3, men er fortsatt usikker på hvilket show jeg liker best... De sang litt mer i Ylvis 3, mens nå har de flere gjennomførte, større sketcher! Liker rett og slett begge showene utrolig godt, og håper at dette også kommer på DVD sånn at jeg kan se det om og om igjen! :)

Håper jeg har overtalt noen til å bestille billetter og oppleve en uforglemmelig afffften! 


 • 05.11.2011 kl.17:10
  Kul video
  11.11.2011 kl.19:59
  Så utrolig heldig du var som vant billettene. Bra du likte showet også! Hørtes ut som en veldig fin kveld!


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits