Follow on Bloglovin

Auditiontrening (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Auditiontrening

Jøss, dette har vært en stressende uke..

På mandag hadde vi visning i skuespillerteknikk, i går hadde vi auditiontrening og i dag har jeg hatt mesterklasse! Nervøs-nerven har fått trent seg godt denne uka, med andre ord!

Tenkte jeg skulle fortelle litt om hvordan auditiontreningen foregår. Altså, hver 2. uke har vi (på skolen) dette faget, hvor vi har en fake audition for noe, men den foregår på samme måte som en ordentlig. I går var det altså audition for Saturday Night Fever! Først lærte vi en koreografi, deretter viste vi den frem i små grupper foran koreografen og "juryen". Deretter skifta vi osv, og gikk én og én inn til dem for å synge en valgfri sang.

Det er jo akkurat som å være på en ekte audition, og jeg blir så UTROLIG nervøs når jeg sitter utenfor og venter på å gå inn! Når jeg først har kommet inn i rommet så går det fint, men det er jo et ganske stort press der... I går var Tomas Glans og så/hørte på, og han er jo en veldig stor koreograf i Norge. Man føler jo selvfølgelig at man må prestere og imponere, så har man kanskje satt et godt inntrykk for senere jobb!

Føler uansett at det gikk ganske bra både igår og idag, så har vært en fin uke! Gleder meg allikevel til det blir helt imorgen kl. 16 (for da er jeg ferdig på jobb). 

Nå skal jeg på Halloween-fest, og skal rett og slett være død. Har kjøpt hvite linser og greier, så håper det blir kult! Legger ut et bilde imorgen eller på søndag, tenker jeg...

Ha en strålende fredagskveld!

 • 28.10.2011 kl.19:02
  Ha en fin fredags kveld du også :D
  28.10.2011 kl.23:51
  Men vil du si at troller iglo posen er BEDRE enn voksi? Eller tror du den selger fordi den er billigere? Vet noen av de testene til tv2 hjelper deg går mer etter pris når noen produkter er temmelig like :P
  29.10.2011 kl.18:37
  Ha en fin kveld videre!
  30.10.2011 kl.16:05
  May: den er bedre fordi det er både ull og dun inni! Mer varmeregulerende!
  13.11.2011 kl.15:17
  Spennende da!


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits