Follow on Bloglovin

Endelig bedring... (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Endelig bedring...

Etter å ha ligget langflat siden søndag, har jeg endeliiig begynt å se litt bedring i formen! Feberen er borte, hodepinen er borte, nå er det bare hoste, tett nese og stemmeløshet igjen... Det har jeg faktisk feiret med en tur på butikken, haha. Enkle gleder når man har vært bundet til sofaen de siste dagene. Har i tillegg levd på tørre brødskiver og tacorester siden mandag, så jeg hadde egentlig ikke noe valg ang. butikken.

Hva gjør man når man går på en musikalskole, og ikke får lov til å trene, snakke eller synge? Jo, da holder man seg hjemme, men imorgen må jeg tilbake på skolen. Har allerede gått glipp av veldig masse, så jeg må dra dit imorgen, selv om jeg ikke kan bidra med noe... Men forsåvidt greit å være ferdig med høstinfluensaen! 

De siste tre dagene har jeg også sett nesten hele sesong 2 av Vampire Diaries, noe som har reddet meg fra å dø av kjedsomhet, så takk for det! :) Det skjer jo så utrolig mye i den serien at det føles ut som jeg har sett fem sesonger allerede... Ellers har jeg knasket vitaminer og halspastiller, spist isbiter og sett i taket. Lite produktiv uke med andre ord...

                                       
Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg ser slik ut..


 • 11.11.2011 kl.20:10
  Bra du er frisk nå!! :)

  Du får ta det rolig, og prøve å være lengst mulig frisk!


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits