Follow on Bloglovin

Supernatural: SESONGPREMIÉRE (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Supernatural: SESONGPREMIÉRE

Meet the new boss

WOW, som jeg har venta på 7.sesongen!! Endelig er den her (på internett vel og merke..), og nå er jeg rimelig spent på hva som kommer til å skje.

Hvis du ikke har sett 6.sesongen; ikke les videre (med mindre du vil vite hva som skjer selvsagt)!

Da sesong 6 ble avsluttet med at Castiel faktisk blir gud, ja da måtte jeg klø meg litt i hodet. Jeg er superfan av Supernatural, men starten av sesong 6 var jo tragisk dårlig dessverre, og dermed var jeg naturligvis ganske usikker på hvordan dette skal gå.

Hittil syns jeg Castiel har vært en genial karakter, og jeg elsker alt han sier/gjør. I denne sesongen gjør han definitivt en helomvending, snur på flisa (ok, skal slutte med metaforer) og blir eeeeeviiiiil..
Uten å røpe for masse kan jeg fortelle at vi får vite mer om Sams opphold i helllllvete og Castiel tar sin selvutnevnte kongetittel veldig alvorlig. Jeg så nettopp den første episoden, og jeg syns den var overraskende bra! For ikke å snakke om hvordan den slutta! Så til dere (idioter) som ikke følger med på Supernatural: begynn nå! (:

 

"Bow down, profess your love unto me, your lord..

..or I shall destroy you." • 07.10.2011 kl.00:46
  Ååå jeg elsker den serien!! Finnes ikke noe bedre:)
  07.10.2011 kl.11:08
  SV; favoritt episode.... Hmm har så mange,, kanskje den med den familien som flyttet ut på landet for å "redde familien" men inni veggene bodde det allerede noen fra før..... syns den var skikkelig skummel:D

  Ellers så satt jeg også klistret inntil skjermen når Lucifer sto opp, og når alt snakket om "the apocalypse" virkelig begynte!

  Men som sagt, har ikke noe spesiell favoritt episode. Hele serien er helt fantastisk bra:D
  07.10.2011 kl.11:17
  sv: for meg å :( kos deg masse i helgen da! :-D
  07.10.2011 kl.11:18
  Madelen: Takk, du også! :D
  07.10.2011 kl.16:15
  sv; Jaa!! heheh. Vet hvilken du mener. De er også døds bra, elsker at de plutselig har slike morsomme scener innimellom!!! :D
  08.10.2011 kl.00:33
  Du er med i blogg vs blogg på min blogg! Lykke til!
  12.11.2011 kl.01:12
  Har faktisk aldri sett det :o


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits