Follow on Bloglovin

I studio med "I kveld med Ylvis" (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

I studio med "I kveld med Ylvis"

Gjett hva JEG har gjort idag da!

Det er jo egentlig ikke så vanvittig vanskelig å gjette ettersom jeg allerede har skrevet det i overskriften.. Men uansett så har jeg vært i studio (altså på Riksscenen) og fått med meg "I kveld med Ylvis" live! Veldig gøy å se hvordan alt dette TV-greiene fungerer når man faktisk sitter der og ser på.

Mange som sier at TV-program mister litt av sjarmen når man sitter i studio, men jeg likte det kjempegodt! De gutta der er jo like morsomme (om ikke enda mer morsomme) når kameraene ikke går! Mulig jeg er litt biased i og med at jeg elsker Ylvis, men det var supergøy uansett. Anbefales! (((:

Så ikveld filmet de programmet som sendes førstkommende ONSDAG, og det blir er kjempebra show, SÅ DET MÅ DERE SE PÅ!

 

Har forsåvidt hatt en FLOTT start på uken! Det hørtes veldig sarkastisk ut, men det er det altså IKKE! (Det hørtes forsåvidt også sarkastisk ut, men slik kan jeg holde på i flere dager, så tror vi gir oss der...)

MÅTTE UKEN FORTSETTE I DENNE FANTASTISKE STIL. 


 • 27.09.2011 kl.20:30
  Har faktisk ikke sett på det, men jeg har utrolig lyst!

  - sv; Da er du jo utrolig sprek!
  04.10.2011 kl.00:05
  KULT !!!! :)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits