Follow on Bloglovin

TV-kos (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

TV-kos

Heii!

Tenkte å (for en gangs skyld) oppdatere litt om hva som skjer i hverdagen min for tiden. Da jeg startet denne bloggen for snart ett år siden (hurra!), så skrev jeg stort sett om hva dagene mine gikk ut på, men etter hvert har jeg begynt med så mye annet forskjellig. 

Altså.. I morgen har det gått én uke av det nye skoleåret! Jeg er offisielt 2.klassing ved Musikkteaterskolen, og det har vært kjempegøy å møte de nye studentene!! Er allerede sliten (etter bare 6 dager..), og verre skal det bli. Jeg gleder meg veldig også da! Har masse kult å jobbe med utover høsten, bl.a. dialoger fra musikaler, monologer og masse jobbing med auditionrepertoar! Akkurat nå sitter jeg og leter etter en sang fra 30-60-tallet (som jeg skal gjøre på Mesterklasse), og der er det jammen meg mye uinteressant, for å si det sånn...

Ellers har jeg blitt hekte på House M.D, for jeg må jo ALLTID ha en tv-serie å følge med på. Så nå har jeg altså sett 5 sesonger av House, og etter det tenker jeg å se 2. sesongen av både Glee og Vampire Diaries. (: Tar også imot forslag selvfølgelig!

Nå er jeg supertrøtt, men først er det IDOL og så Greys Anatomy! =D Blir ordentlig TV-kos her ikveld, blir det det hos deg også? (: 

Har forresten satt inn en slik "besøkende-teller" på bloggen idag. Gøy å se hvor mange som er innom over lengre tid, ettersom blogg.no bare viser siste 90 dager. Lurer på hvor mange besøkende jeg har hatt om akkurat ett år... Det må jeg huske på å sjekke!


 • 30.08.2011 kl.18:26
  Samme her, min tvkveld begynner kl 7 og utover ;)
  30.08.2011 kl.20:55
  Jaaa, det må du gjøre! Jeg setter utrolig stor pris på leserne mine, har nye fine giveaways hver uke og besøker alltid bloggene til de som kommenterer på innleggene mine :) Stor klem fra meg!
  31.08.2011 kl.13:50
  SV: Takk :-) Ja, det skjønner jeg - er utrolig fint på det stedet :-)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits