Follow on Bloglovin

Cruise i Middelhavet - Civitavecchia (Roma) (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Cruise i Middelhavet - Civitavecchia (Roma)

DAG 5

Det er femte dag på skipet, og vi er i:


Det var tusenvis av scootere overalt!
Civitavecchia ligger ca en time utenfor Roma! Vi bestemte oss for å ta hurtigtoget (som bare tar en halvtime) inn til Roma, men det gikk selvfølgelig ikke flere denne dagen... Derfor måtte vi stå(!) på et stappfullt tog i én time inn til Roma! Det var varmt og trangt og ekkelt, men vi kom fram!


Petersplassen var det første stedet vi var! Deretter tok vi en slik turistbuss rundt Roma. Elsker å sitte oppe i friluft og være turist. Uansett, det var tre timer kø for å komme inn til Peterskirken, så DET gidda vi ikke, for å si det sånn!


Castel Sant'Angelo. Egentlig interessant for meg bare pga Engler og Demoner (Dan Brown). Skjønner du ikke hva jeg prater om så anbefaler jeg deg å lese boken! (:


Enellerannen bygning midt i Roma. Aner ikke hva den heter, syns bare den så kul ut. Tusenvis av slike gamle bygninger og kirker i Roma, så det er helt umulig for meg å huske hva de heter...


Colosseum - jeg visste iallefall hva det var, da! Ble litt overrasket over at det lå midt i Roma, akkurat som en enorm rundkjøring. Stort og stilig var det uansett.


En bitteliten buss. <3


Etter noen timer i ørkenvarme Roma dro vi tilbake til Civitavecchia, som var en helt utrolig koselig by. Så ut som det var martnan der, og fikk kjøpt noen artige småting.

En veldig morsom tilfeldighet: Den første italienske fyren vi prata med hadde vært gift med ei dame fra Møre! Så det første han sa var: "jeg snakker ikke så mye norsk". Veldig komisk. I tillegg møtte vi noen nesten-naboer i Civitavecchia, og DET er jo ganske kult det også! Jeg fikk dessuten McFlurry med pistasjesmak. Aldri smakt før, men det var namnam.

Imorgen: Dag 6 og NAPOLI

 • Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits