Follow on Bloglovin

Film; Harry Potter and the Deathly Hallows (Part 2) (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Film; Harry Potter and the Deathly Hallows (Part 2)

IT ALL ENDS...

 

Tittel: Harry Potter and the Deathly Hallows/Dødstalismanene (Part 2)
Produsjonsår: 2011
Sjanger: Fantasy
Regi: David Yates
Med: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Ralph Fiennes ++++++++

 

HERREGUD, som jeg har gleda meg til denne filmen!!! Så den på kino for litt siden, og den var helt fantastisk! Definitivt den beste HP-filmen i rekka, syns jeg! Man blir kastet rett inn i handlingen ettersom Del 1 sluttet ganske brått, og dette gjør at filmen blir spennende fra aller første sekund. Harry fortsetter jakten på de gjenværende malacruxene og kommer stadig nærmere å drepe selveste Voldemort.

Harry Potter har betydd utrolig mye for meg oppgjennom årene. Leste den første boka da jeg var 12, og har elsket dem fra første stund. Er ikke veldig glad i filmene, ettersom jeg er veldig bestemt på hvordan ting ser ut inni mitt hode, så jeg var ganske nervøs da jeg gikk inn i kinosalen for å se denne aller siste HP-filmen... Den var spennende. Trist! Morsomt. Helt fantastisk. Jeg går aldri på kino ettersom det blitt så dyrt, men SERIØST, denne filmen var så verdt det at det er helt skummelt å tenke på! Se den, hvis ikke kommer jeg og...eh, tvinger deg til å se den! 

Jeg vet ikke hva mer jeg skal si.. Syns rett og slett denne filmen har alt, og jeg gleder meg til å se den igjen og igjen og igjen og igjen. Det eneste jeg savnet var å få se litt mer av Battle of Hogwarts og duellene som pågikk der inne.


Det er fysisk og psykisk umulig for meg å gi denne filmen noe annet enn en 6er...
Denne fortjener dere;

 

 

J.K. Rowling: Jeg elsker deg!


 • 08.08.2011 kl.22:41
  synes selv at den filmen var ganske bra :)
  08.08.2011 kl.23:00
  jeg elsker denne filmen:)
  jeg holde rpoå me den harry potter challenge for lyeblikket, sjekk den gjerne ut:)
  legger ut ett innlegg om dagen om HP
  12.11.2011 kl.01:27
  Helt enig!


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits