Follow on Bloglovin

Greetings from Trondheim (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Greetings from Trondheim

Nå har det vært hele TO dager med sol i Trondheim, det er jo helt fantastisk (bankibordet)! Nå har jeg vært her i snart to uker, og det har ikke vært en solstråle før i går, så jeg løper ut hver gang solen titter frem.

Igår gikk vi på "fjelltur" til Solemsvåttan, og alle fluene i Norge bestemte seg for å surre rundt hodet mitt hele veien... Jeg innså at jeg ikke hadde tatt med en eneste shorts hit, så jeg dro på H&M og kjøpte to stk på salg. Jeg elsker salg!

Ellers går timene med til å ligge i sola og lese (og spille Tiny Wings, som er min nyeste spill-forelskelse)! Har nettopp begynt å lese en bok som heter "Water for Elephants", og den virker veldig lovende hittil! (:

 

Ha en (sol)strålende dag!
Anniken
 • Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits