Follow on Bloglovin

Film; Burlesque (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Film; Burlesque

Tittel: Burlesque
Produsjonsår: 2010
Sjanger: Musical/Drama
Regi: Steven Antin
Med: Christina Aguilera, Cher, Cam Gigandet, Kristen Bell, Eric Dane ++

 

Handling:
Ali (Christina Aguilera) er lei av å være småbyjente, og flytter derfor til storbyen Los Angeles. Hun får seg etterhvert jobb som servitør på et Burlesque-sted, hvor hun egentlig drømmer om å være en av jentene på scenen. Etter endel sutring får hun prøvd seg som danser, hvor hun viser sjefs-burlesque-dama (Cher) at hun duger, og ikke bare som danser, men som sanger også! Tidligere har danserne brukt sing-back, men nå blir det omgjort til live sang - med Ali i spissen! Midt oppi alt dette spinner det selvfølgelig også en komplisert kjærlighetshistorie...

Min mening:
Det er ikke tvil om at disse folka har blitt inspirert av Coyote Ugly, i og med at det er omtrent den samme storylinen, med noen detaljer byttet ut. Men selv om jeg føler jeg har sett dette før, så er det umulig for meg å ikke bli revet med! I og med at dans og sang er livet mitt, så blir dette automatisk en film jeg liker. Det gjør meg ingen ting at Aguilera ikke er tidenes skuespiller, fordi det funker allikevel. 

For dere som er interesserte i dans og musikk: Se denne filmen, jeg anbefaler den virkelig. Det er kanskje ikke nødvendig å ta med typen, fordi dette er en jentefilm, and I love it.


Terningkast 5

 

- Show me how you burlesque


 • yourhairstylist.blogg.no

  05.07.2011 kl.21:16
  Elsker at du skriver om denne filmen :) Den er helt fantastisk. De burde skamme seg de som mener Christina Aguilera ikke kan spille, jeg syntes hun spiller kjempebra, og synger helt vanvittig flott!

  Kjempefin blogg forresten :)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits