Follow on Bloglovin

That's life in showbiz... (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

That's life in showbiz...

Jeg er TILBAKE!

...vel, ikke helt. Nesten!

Har hatt ekstremt mye å gjøre i det siste. Har hatt eksamensforestilling på Edderkoppen Teater (noen som var der?) og eksamen i musikalhistorie idag. I morgen har jeg eksamen i høre-, rytme- og notelære, OG på torsdag har jeg eksamen i skuespillerteknikk. PUH!

Stress, men jeg elsker det. Dette er livet mitt, folkens. 


Forestillingen gikk forresten kjempebra!! Spilte på fredag og lørdag, og fikk ganske mange publikummere begge dagene, takk til dere! For å være ærlig, så trodde jeg at vi ALDRI skulle klare å bli ferdig til forestilling, men det er rart at det går hver gang... Tre dager før premieren hadde vi fortsatt to nummer vi ikke hadde begynt på, og vi satt bare med et halvt åpningsnummer. Helt utrolig at vi nå er ferdige med forestilling, etter SÅ masse stress, mas, gråt, stress, latter, stress og STRESS. 


Bilde fra "Cell Block Tango", et nummer fra musikalen Chicago.

 

Føles rart og litt trist at vi aldri skal gjøre de nummerne igjen, nå som vi har jobba så mye med dem! Jaja...

..that's life in Showbiz.


 • 15.06.2011 kl.12:19
  Fin blogg :)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits