Follow on Bloglovin

Eksamen i jazzballett (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Eksamen i jazzballett

I dag har jeg hatt eksamen i jazzballett! Kort fortalt så er det en vanlig jazzklasse hvor en sensor ser på oss og vurderer de enkelte. (: Syns det var veldig gøy idag, fordi alle kommer dit med en så enorm konsentrasjon og energi! Det er ikke vanskelig å smile når energinivået er så høyt. Litt vanskelig å si hvordan det gikk, men er ganske fornøyd selv. Føler det var masse som gikk bra, og noen småting som gikk litt dårlig, men det må man bare regne med. Blir spennende å få vite karakteren om et par uker!

På fredag har vi eksamen i klassisk ballett, og den gruer jeg meg mer til! Har danset en del jazz før, så det er ikke så uvant, men jeg har alllldri danset klassisk før jeg begynte på Musikkteaterskolen. (Med unntak av én time da jeg var ca 7 år.. Nektet å fortsette med ballett fordi jeg syns læreren og de andre barna var så slemme...)

Er forsåvidt i full sving på skolen med arbeid mot eksamensforestilling! Noen nummer begynner å komme på plass, men det er fortsatt utrolig masse som må gjøres. Vi spiller 10. og 11. juni på Edderkoppen teater, og billetter kan bestilles HER. Forestillingen heter ON BROADWAY, og vi spiller mange nummer fra forskjellige musikaler. Kommer til å skrive litt mer om det om noen dager. (:

Nå skal jeg tøye ut.


 • 25.05.2011 kl.20:37
  (svar) Jeg har forferdelig lyst å fortsette, men føler ikke det er en "trygg" utdanning om du skjønner. Syngingen og alt det der har jeg inne, men jeg er ikke like god på skuespillerstadiet, og føler derfor det bare vil bli bortkastede år uten noen ting å oppnå :/ Men, det er såklart drømmen å leve av å spille musikaler! :)
  26.05.2011 kl.13:26
  Ojoj! Høres litt skummelt ut, samt morsomt. Lykke til på de andre eksemene da :)
  26.05.2011 kl.17:06
  fin blogg! :)
  28.05.2011 kl.21:16
  håper at det gikk bra da! du er sikkert kjempe flink:))


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits