Follow on Bloglovin

Film; Dragetreneren (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Film; Dragetreneren

Okei..

Jeg tenkte at... siden jeg elsker film og ser masse film heletiden, så vil jeg kanskje begynne å skriv litt om de filmene jeg ser. Begynner selvfølgelig med filmene jeg ser fra NÅ av, og gidder liksom ikke ta opp 9 år gamle filmer, haha. Ikke se på det som en "anmeldelse", men bare en uformell mening om en film du kanskje har sett, eller kanskje vil se?


Tittel: Dragetreneren (How to train your dragon)
Produsjonsår: 2010
Sjanger: Animasjon / Eventyr
Regi: Peter Hastings
Med: Jay Barucel, Gerard Butler, Craig Ferguson, America Ferrara ++

 

Vi får møte den ikke-så-tøffe vikinggutten Hiccup, som bor i vikinglandsbyen Berk, hvor (merkelig nok) alle snakkerirsk bortsett fra denne "lille" gutten. Hans barske far vil selvfølgelig at Hiccup skal bli stor, sterk og tøff, og setter ham i dragetrening, slik at han lærer hvordan man dreper en drage (som det selvsagt finnes hundrevis av). En dag klarer Hiccup å fange en såkalt Night Fury, en rase ingen har klart å fange, men han klarer ikke drepe ham. Dette utvikler seg til å bli et eventyr uten like, oh yeah.

 

Jeg elsker denne filmen fra start til slutt. Jeg har faktisk ekstremt lyst på en drage som kjæledyr etter jeg så denne! Hvem vil ikke ha en drage som oppfører seg som en hund da?! Minner meg litt om filmen Eragon, bare at denne er hundretusen ganger bedre. 
Det eneste som er helt latterlig er at Hiccup liksom skal være 11 år, men han snakker og oppfører seg som han er 25. Jaja, ikke alt kan være 100%.

 

Jeg vil absolutt anbefale denne til alle! Den har humor for både voksne og barn, og den ble faktisk ganske spennende etter hvert. Jeg er ikke så veldig kresen på animasjonsfilmer, fordi jeg elsker filmer som er enkle å se, men dette er definitivt en av de beste anim.filmene jeg har sett, evvvver lizzzm. Tror denne ligger på 2. plass bak "Se Opp" av Disney Pixar (som dere også må se, forresten)!

(Blir så definitivt) 
Terningkast 6
 

 

- Noen som har sett den?


 • 09.05.2011 kl.22:08
  Virket bra, må sees :)

  sv; du trykker på der det står del, så innbygg, så velger du "gammel innbyggingskode". Da ser du i koden at det står width og hight. Der det står hight skriver du 25 istedenfor. husk å gjøre det begge stedene :)
  09.05.2011 kl.22:15
  Sv Sara Marie; Åjaa, okei! Fikk testa det nå, og det funka kjempebra det vetdu. Tusen takk! (:
  09.05.2011 kl.22:25
  åw, elsker animasjonsfilmer
  09.05.2011 kl.22:44
  Åja, gjett om! Syns det er den beste animasjonsfilmen på lenge! :D


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits