Follow on Bloglovin

Karrierevalg (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Karrierevalg

Jeg møter veldig mange mennesker som spør hva jeg studerer.

"Jeg driver med teater og musikal". 

...
 

Responsene jeg får på dette er ekstremt forskjellige. Det finnes mennesker som elsker at jeg gjør det jeg vil, og følger drømmen osv. Jeg har heldigvis mange venner som støtter valget mitt, og uten dem så tror jeg ikke jeg hadde klart å gjennomføre det. Dessverre er det ikke nok av disse fantastiske menneskene. Som oftest får jeg et skeptisk blikk eller en diskret kommentar om hvor dum jeg er som har valgt dette.

Jada, jeg vet (veldig godt) at det er et risikabelt yrke osv. Har drevet med dette såpass lenge, og oppgjennom årene har jeg fått ekstremt mange varselmeldinger om å finne på noe annet å gjøre. Det er jo litt enklere sagt enn gjort, i og med at det finnes ikke et yrke i verden jeg heller vil ha!

Jeg elsker det jeg gjør, og selvfølgelig vil jeg gi alt for å klare å få til dette. Det er et lite slag i ansiktet når noen forteller at jeg ikke kommer til å klare det. Selv om jeg blir litt mer deppa for hver negative kommentar jeg får, så er det også en stor motivasjon til å jobbe hardt - og vise alle sammen at jeg kan klare dette! Og det skal jeg.

Bare vent og se!

 

 


 • 01.05.2011 kl.21:04
  Jeg elsker teater og musikk selv!! stå for det valget du har tatt, hvis du virkelig vil det, så er jo det riktig :):):)
  01.05.2011 kl.21:04
  Spennende, syntes det er godt at noen faktisk velger et yrke som ikke er så vanlig jeg, stå på! Ønsker deg alt godt, og håper du lykkes:-D Tvi tvi!

  Surprise them all someday:-D
  01.05.2011 kl.21:04
  jeg vill bli jordmor når jeg vokser opp!:D
  01.05.2011 kl.21:05
  Synes det høres kjempeflott ut jeg :D

  Kusina mi har studert ved Bårdar (som jeg tror det heter) og driver med musikk og teater. Hun har vært i Danmark, Egypt og mye forskjellig. Men dessverre som du sier så er det ikke alltid like lett. Hun jobber i barnehage ved siden av.

  Stå på! :D
  01.05.2011 kl.21:20
  Så bra at du har troen på deg selv, da kommer du langt :) blås vekk alle stygge kommentarer å følg drømmen din. Det sier mer om dem enn om deg :).

  Ane

  02.01.2012 kl.21:19
  Det eneste jeg lurer på er hvorfor du ikke velger å gå på en skole i utlandet? Jeg er veldig for å følge drømmen sin, men når det gjelder kreative yrker, skusepill og musikk er virkelig ikke Norge på det nivået man må være på hvis man skal få seg en betalt jobb.
  04.01.2012 kl.22:15
  Ane: Det er mange flere jobber enn de fleste tror, både innen musikal, teater, film og tv. :) Har egentlig ikke lyst til å studere i utlandet, og særlig ikke når jeg får gå på en skole i Norge med et såpass høyt nivå. Satser for fullt, men forbereder meg på stille perioder, men også noen jobber! :)

  Blir det for ille stikker jeg til Hollywood! (Det var en spøk..)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits