Follow on Bloglovin

Påske. (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Påske.

Jeg har vært så heldig å få påskeegg. Mamma syns tydeligvis ikke at jeg har så god ånde, ettersom jeg fikk läkerol frisk pust-drops. Det var uansett tonnevis med sjokolade, så jeg er strrrrålende fornøyd! (:

Jeg elsker å ha påskeferie. Har endelig tid til å ikke gjøre noen ting, selv om jeg er flink innimellom og øver på skolegreier. Hittil har vi desperat prøvd å stå på slalom, men det er jo ikke snø igjen noen steder, så det ble fort en "lost cause". 

Akkurat nå har Spotify hengt seg opp, og nå spiller den en klassisk fiolin-sonette jeg aldri har hørt før. Den tar aldri slutt (seriøst!!!), og jeg blir gal. Jeg kan jo slå av lyden, men jeg håper heller på at det kommer noe spennende rundt hjørnet. 
- det gjorde det riktignok ikke, nå spilles det countrymusikk jeg aldri har hørt før. Lurer på hva Spotty driver med... 

 Har brukt formiddagen på å se "Letters to Juliet", som forresten var i riktig gate akkurat idag. Klissete klisjéfylt film, men det er jo ikke noe som er så lett å se på som det! Jeg liker klisjéer, riktignok i en passelig mengde. Hadde nok blitt rørt til tårer innimellom, om jeg ikke hadde støvsugerlyd og bråk fra familien i bakgrunnen. Får kanskje gi den en sjanse til om noen uker. 


Nå skal jeg bare gjøre ingenting, før det blir filmkveld hos Marthe (<3) ikveld. Dragetreneren, wohoo!

 
 • Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits