Follow on Bloglovin

"Jeg gjør det imorgen.." (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

"Jeg gjør det imorgen.."

Jeg utsetter alt mulig.

...seriøst!

 

Okei, la oss si at jeg har en greie jeg burde gjort på mandag. Så tenker jeg: det trenger ikke å gjøres enda, så jeg utsetter det. Så gjør jeg dette hver dag i to uker, og vips så har jeg 14 ting jeg skulle gjort. Blir rett og slett bare verre med årene... Akkurat nå har jeg ca fem forskjellige danseklasser i uken, og alle har forskjellige øvelser/koreografier, også har jeg sanger, teatertekster, hørelære osv. Heldigvis har vi ikke så mange teoretiske klasser, det hadde jo vært helt krise! Jeg får jo ikke øvd på noe, fordi jeg prioriterer andre ting!

Feks.. Jeg burde skrevet ned noen greier til jazzdans på fredag, men hva gjør jeg i stedet? Alt mulig rart!! Ser på teite programmer på TV som jeg aldri(!) har sett før, rydder i klærne mine eller skriver blogginnlegg! Dermed er dette blogginnlegget faktisk en av årsakene til at dette blogginnlegget blir skrevet! Eller? Hm... Uansett: Jeg trenger en seriøst bra motivasjonsteknikk for å gjøre ting når de skal gjøres!

Forslag?
 • Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits