Follow on Bloglovin

Ny frisyre, oh yeah! (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ny frisyre, oh yeah!

Hola.

Nå er jeg tilbake i Oslo, etter fem fine dager hjemme i Trondheim. Savner Trondheim, det er en så mye mer koselig by enn det Oslo er, selv om jeg nok blir bosatt her en stund fremover... (Med mindre noen her vil gi meg jobb på Trøndelag Teater?! Det hadde vært superfint.)

Såja.. Har det skjedd noe spennende siden sist? Åjada! Har vært hos frisøren og fått pannelugg. Ble så utrolig lei av å ha langt, kjedelig hår, så måtte friske det litt opp. Vurderte å krølle det, men det tørr jeg ikke helt. Dessuten har jeg møtt fine mennesker som jeg møter altfor sjelden. Også har jeg pyntet meg med falske negler fra H&M (nå mangler jeg på noen av fingrene, så det ser litt rart ut..) Mine naturlige negler brekker hvis de blir mer enn 2mm lange, så det var definitivt spennende å ha såpass lange, selv om disse er den korte varianten. Mistet en nål på gulvet, og det tok nok et par minutter før jeg faktisk fikk den opp!
Legger ut et fint sepia-bilde av både av håret og neglene, selvfølgelig. Sepia = altfor undervurdert.

Fra mandag av så er det fullt kjør på skolen, så skal nyte hele morgendagen og bare gjøre daffe ting. (: Me like.

Tiden går så fort...


De ser ikke så verst ut til å koste 69 kr fra H&M?


 • 26.02.2011 kl.22:38
  Så fint :)

  Mine negler blir heller aldri lange, men fake negler er så uvant at jeg bestandig får de til å falle av :P


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits