Follow on Bloglovin

Lang natt på legevakten.. (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Lang natt på legevakten..

Har dere noen gang hatt vondt et sted, og tenkt at det aldri kom til å slutte å gjøre vondt?
Slik hadde jeg det i går... I ellevetiden (på kvelden) fikk jeg så utrolig vondt i mellomgulvet, jeg klarte ikke å røre meg! Prøvde forgjeves med smertestillende og avslapping, men etter to timer så ringte jeg taxi og dro på legevakta.

Jeg liker egentlig ikke å dra på legevakten, fordi jeg føler det må være noe skikkelig alvorlig med meg før jeg kan dra dit. Men jeg dro uansett, og glad er jeg for det, for etter fem timer, mange tester og fire sprøyter så forsvant endelig smertene, og jeg kunne dra hjem. Så i natt har jeg sovet fra 07.00 til 14.30! Alexander var snill kjæreste som fikk meg dit, og ventet på meg alle disse timene. Jeg er heldig.

Det må være den aller beste følelsen i verden, når man endelig kjenner at smertene avtar og man blir bedre. Jeg elsker å være frisk, haha. Det merker jeg nå!

For å prate om noe langt mer koselig, så kom jeg hjem fra klassetur på torsdagskvelden. Fem dager i London, og nå er jeg ganske så fattig. Var relativt fornuftlig i forhold til shopping, men pengene går fort når man drar på fire musikaler på West End (så dyrt - men så verdt det). Fikk sett Legally Blonde, Lion King, Wicked og Jersey Boys, og i tillegg så fikk vi komme backstage både på Legally Blonde og Jersey Boys, fantastisk!! Jeg må si at jeg ble mest overrasket av Lion King, det var virkelig en helt utrolig forestilling! Satt med tårer i øynene og frysninger gjennom hele musikalen, så denne anbefaler jeg til alle som er i London! Har endelig kjøpt steppesko og karaktersko med høye heler, så nå gleder jeg meg til å komme igang med stepping, pardans og eksamensforestilling!

- men først er det vinterferie, og jeg stikker nesa mi en tur innom Trondheim. <3


 • Tone

  19.02.2011 kl.18:01
  Uæææ. Nå blei eg nervøs for at du og måtte inn på operasjonssalen. Puh! Godt at det ordna seg og at du har Mr. Boyfriend t å passa på! (;

  MAMMA <3

  19.02.2011 kl.18:56
  Stakkar lille stompeklompen min :-)) Bra du skal komme hjem til mams og paps no!! Men heldigvis har du jo søte, snille Alexander <3 Gooood bedring !!! Klæm mams

  Rebekka

  19.02.2011 kl.19:26
  så bra alt er fint Anniken, fant de ut hva det var for noe eller? <3


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits