Follow on Bloglovin

London, baby! (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

London, baby!

Guess what...

Jeg drar til London imorgen! Endelig drar Musikkteaterskolen på sin første utflukt, og jeg gleder meg selvfølgelig kjempemasse. Er litt skeptisk på flyturen, ettersom jeg er litt.. eh, nervøs når det gjelder å fly.
Kommer til å være helt blakk når jeg kommer hjem! Har allerede billetter til tre musikaler (Legally Blonde, Wicked og Jersey Boys), og når hver billett koster 500-600 kroner, så blir det en del, men det er verd det! Har itillegg planlagt å kjøpe halvpris-billetter på Lion King også, så håper det går fint, for jeg har kjempelyst til å se den (også).

Var i London sommeren 2009, og jeg elsker byen. Jeg og mamma var der en hel uke, så vi har sett det meste av de "vanlige" turistattraksjonen, som Big Ben, London Eye, Buckingham Palace, Westminister Abbey, London Zoo, Madame Tussaud osv.. Så jeg lurer litt på hva vi skal finne på i år, bortsett fra masse shopping og musikal-seing da, og det er jo utrolig bare det. Jeg er uansett overbevist om at turen kommer til å bli minneverdig og rettogslett superdupertrouper (beams are gonna blind me)! Må forresten bruke anledningen til å opplyse alle innbruddstyver om at leiligheten ikke står tom, vi har vaktbikkjer og husets herre er 210 cm og 120 kg (bare muskler). Så der er dessverre ingen vits å komme hit.

Ønsk meg god tur. 
(På forhånd takk!)


London Eye
 • Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits