Follow on Bloglovin

Lucifer Rising (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Lucifer Rising

(Blogginnlegg til alle Supernatural-elskere)

Okei, i det siste så har jeg drømt så utrooolig mye rart! Tror det kommer at jeg (på svært kort tid) har sett 5 sesonger av Supernatural. Så... De som ikke har sett SN, så gir kanskje ikke dette så mye mening, men iallefall:

For noen dager siden drømte jeg at kjæresten min var besatt av Lucifer, og hans bror var besatt av Jesus (burde jo vært Michael ifølge SN, menmen..) Det resulterte i en diskusjon mellom dem og at muffinsene jeg holdt på å lage, ble ødelagt. Ganske triste greier det der, at engler og demoner skal ødelegge muffins på den måten.

I natt drømte jeg at jeg gikk innom nærbutikken her, og der satt Castiel i kassa. Prøvde å overbevise han om at han var in fact Castiel, mens han bare lurte på om jeg ville ha en pose. Tilslutt ble han lei av maset mitt, så han zappet meg til Prix'en rett nedi gata..
Jeg elsker Castiel forresten, syns det er den kuleste karakteren i Supernatural. Vil du ha bevis? Okei:

Castiel: [Castiel appears in the motel room] I got your message. It was long, your message. I find the sound of your voice grating.
Sam: What's wrong with you? 
[Castiel stands wobbly]
Sam: Are you... drunk?
Castiel: Noo! [Stumbles] Yes. 
Sam: What the hell happened to you?
Castiel: I found a liquor store.
Sam: And?
Castiel: And I drank it!

 

 

Har også fått en rar greie ved å si engelske setninger i drømmene mine! Eksempel: Jeg blir jaget av en gal mann nedover en gate, og jeg tar opp telefonen, ringer 911 og sier: "There's a killer in town". Veldig spesielt.
Vel, hvis noen vil prøve seg på drømmetydning, be my guest!

 

Til neste gang...

..Dream A Little Dream of Me.           (som selvfølgelig er tittelen på en SN-episode)
 • Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits