Follow on Bloglovin

Lys/Ku i tunnelen. (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Lys/Ku i tunnelen.

Mimrer litt om Knutsen og Ludvigsen samtidig som jeg filosoferer. Høres litt dramatisk ut at jeg skriver "lys i tunnelen" (Skriver jeg tunnel på rett måte?!) Fordi jeg er jo egentlig ikke i noen som helst tunnel for tiden, verken bokstavelig eller metaforisk! Uansett tunnel eller ikke, jeg har masse å glede meg til fremover, og ville bare spre min fremtidsglede over på dere!

Kjør:

Førstkommende onsdag skal jeg (og klassefolk) se We Will Rock You på Folketeatret. Gleder meg enORMT.
Skal også se Jungelboken på Chat Noir 1. februar.
Vi skal OGSÅ se The Producers på Oslo Nye i starten av februar. Jeg er veldig heldig som går på en sånn fin skole som gir oss billetter til alt mulig. (:
13. februar drar jeg til London, whoopie. Og bare på disse fem dagene har jeg tonnevis av ting å glede meg til. Jeg skal iallefall få med meg tre musikaler, kjøpe steppesko, kjøpe karaktersko, kjøpe vanlige sko, kjøpe fine danseklær, kanskje andre typer fine klær også og muligens ta et dansekurs på Pineapple Dance Studio. 
Etter London så er det konsert med Band of Horses i Oslo Spektrum, og det blir svingende, vil jeg tro.
Deretter er det hjem til Trondheim på vinterferie, hvor jeg sikkert blir tvingt med ut på ski. Jeg hater å gå på ski.
SÅ er det plutselig mars, og da begynner vi å jobbe med eksamensforestillingen vår på skolen, og det blir GØY.
Og så er det plutselig april, og lang påskeferie, hvor jeg sikkert blir tvingt med på enda mer ski. For ikke å snakke om at VÅREN er rett rundt hjørnet.
Etterpå er det mai, og da kommer lillebrors konfirmasjon, oppdrag med skolen og 17.mai (hipp hurra!). Holdt nesten på å glemme min egen bursdag, 3.mai. Det er jo en eksepsjonelt viktig hendelse i mai.
Så kommer 11. og 12. juni, og da har Musikkteaterskolen eksamensforestilling.
Gleder meg vanvittig til Olsok den 29. juli også.  

..så egentlig er det ikke så lenge til sommerferie, høst, jul og nyttår. ;)))) Bare å begynne å glede seg til 2012, dere!

-Anniken.


 • Marthepus

  23.01.2011 kl.20:36
  haha...du e bare så herlig! <3

  Maria

  27.01.2011 kl.18:09
  Mått no bare legg igjen en liten kommentar når æ besøkt bloggen din ;)

  Må si du har my arti å sje fram te! Håpe We Will Rock You va super :D


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits