Follow on Bloglovin

Weeks Go By Like Days. (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Weeks Go By Like Days.

*kremt* GODT NYTT ÅR! ...og god jul. 
(Jepp, har gått inn i det nye året med ca ett blogginnlegg i måneden. Kjempeambisiøst...) Tiden går så fort! For å ta en kort oppsummering så har jeg hatt en kjemmmmmmpefin juleferie hjemme i Trondheim, og fikk masse fint (og noe rart) til jul. Jeg elsker jul. Gleder meg allerede til neste jul, selv om det er litt teit. Uansett, har så masse å skrive nå at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Kan jo ikke pøse på med massemasse informasjon heller, for da blir ikke dette mye interessant.  Derfor later jeg som jeg fortsatt har oppdatert jevnlig, og forteller bare om nylige hendelser! smil.

Tirsdag - fredag forrige uke hadde vi kurs i teatersminke på skolen, og det var skikkelig kult! Til tross for at jeg var syk (igjen!), fikk vi leke oss med å kline masse sminke i ansiktet. Vi lærte å legge foundation, highlights, skygge, rouge, øyenskygge, eyeliner, øyenbryn og lebestift, for de som er interessert. Maria var i frisør-humør, og fikk leke seg med håret mitt også. Ganske radikalt, ikkesant?!


Snart begynner vi med både stepp og pardans (og scenekamp) på skolen, og det gleder jeg meg veldig til! I tillegg så drar vi på klassetur til London om en måned, og da blir det vel en del West End-musikaler og shopping av billige danseklær, joy! Har vært i London bare én gang før, men elsker byen allerede. Hvis noen har kule must-see-tips til London, så bare informer meg, jeg tar gjerne imot forslag.

Har dessuten kjøpt meg sesong 7 av One Tree Hill, derav tittelen på blogginnlegget (som forøvrig er navnet på en episode). Har jo sett det på internett for lenge siden, men gleder meg skikkelig til å se det igjen! Jeg er jo en TV-serie-freak, men begynner å gå tom for ting jeg vil se! JEG TRENGER TIPS!
På forhånd takk.

Har så masse å skrive om, så får begynne å oppdatere denne greia litt oftere. Man skulle tro at jeg har veldig masse kult som skjer i livet mitt hele tiden, slik at jeg ikke rekker å skrive; men dessverre (for meg) så stemmer nok ikke det. Eller... gjør det?
 • Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits