Follow on Bloglovin

Juletrefangst (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Juletrefangst

Endelig er det juleferie, og jeg har kommet hjem til Trondheim! Trodde aldri at flyet fra Oslo kom til å ta av, i og med at det var snøstorm på Gardermoen, men det gjorde det altså, og her er jeg! Og gjett hvem som satt foran meg på flyet! Jo, det var jammen meg "Trekant-Thomas" fra trekant på nrk3. Han var ikke så høy i virkeligheten som han ser ut på TV, bare så dere vet det! Uansett...

I går var jeg og familien uti skogen et sted for å finne et juletre. Vi skulle egentlig ha vært der 09.30, men det endte med at vi kom dit kl.12. Så presise er vi, liksom. Og det var jammen ikke bare bare å finne et pent juletre. Det er hundrevis av trær i skogen, men ingen av dem var "juletre-fine" som jeg liker å kalle det. I tillegg var det 20 kuldegrader, noe som gjorde at håret mitt frøs til is! Det var jo koselig. Heldigvis var det allerede et bål der, så vi rakk jo å grille en pølse (oh joy). Vi endte uansett med å hugge ned et halvfint tre etter en times tid. Det er litt for spinkelt, med få greiner og tynn stamme, men det står ute i hagen vår og håper på å få komme inn om noen dager.

Dårlig nyhet til tynne-treet: Tror det ligger an til en tur på Plantasjen for å høste inn en edelgran istedet...Nå går dagene i å møte fine mennesker, gjøre ferdig de siste julegavene og glede meg til julaften! Har bakt Chocolate Chip Cookies, som er det eneste jeg faktisk klarer å bake, og det er jeg overdrevent fornøyd med. Har jo faktisk kjøp Toro Sjokoladekake også, så jeg skal utfordre meg selv litt på den fronten i år altså.

Gleder seg til jul.
-Anniken.
 • Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits