Follow on Bloglovin

Nicest Kids in Town, YEAH! (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Nicest Kids in Town, YEAH!

God mandag!

..og happy santa lucia-dag. Mamma bakte lussekatter til meg som hun hadde med nedover til Oslo. De var veldig gode. Nam. For å fortelle kort om min dag da, så var elevene ved Musikkteaterskolen på to gamlehjem, hvor vi sang noen julesanger og noen nummer fra visningen vår. Tror de satte veldig pris på å få besøk, og det var kjempekoselig å få gjøre noe sånt også. (:

..visningen vår ja! Den var jo i GÅR! Etter mange uker, dager og timer med slit så var det endelig julevisning. Tror vi hadde rundt 300 mennesker i salen, og det var jo kjempespennende. Jeg har iallefall ikke spilt for så mange før, og det var litt av et kick! Det var en utrolig slitsom dag i går, med klissete sminke, svette kostymer og såre føtter, men det var så syykt verdt det, det var så gøy! Jeg gleder meg allerede til vi skal begynne med eksamensforestillingen vår, men det er vel enda noen måneder til... Har uansett lagt ved et bilde fra "Nicest Kids in Town" fra Hairspray som vi hadde på visningen i går. Se hvor fine og fargerike vi er!

 


(Syns forresten bakhodet til denne karen var skremmende flott.)

Takk til alle våre fantastiske lærere, min fantastiske klasse og til deg som eventuell fantastisk publikummer.

-Anniken.
 • Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits