Follow on Bloglovin

Stresssss (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Stresssss

Tjohei!

Nå er det altså blitt desember, og dagen flyr fryktelig fort forbi. Har masse å tenke på for tiden, og i tillegg har jeg klart å pådra meg en bihulebetennelse oppi alt dette. Det er jo bare helt supert. Kommer med en liten oppdatering, særlig da på stressfaktorer. Tror faktisk det hjelper å syte og klage litt, så hold dere fast!

feks:

- I dag hadde vi vurderingsklasse i jazzdans, noe som vil tilsvare en semestereksamen-tentamen-test-lignende ting i jazz altså. Går kort og konsist ut på at en sensor ser på en jazzklasse, og gir oss karakter og kommentar ut ifra vår prestasjon. Syns forsåvidt det gikk ganske greit, til tross for min bihulebetennelse. Hele uka har jeg verken klart å ta piruetter eller hoppe, så jeg var kanskje litt negativt innstilt. Jeg var jo på bedringens vei i går, men så tenkte jeg å kjøre på idag i vurd.klassen, og dette angrer jeg litt på nå i ettertid. Gikk på en real smell som man sier, og nå dunker det fælt i hodet mitt igjen. C'est la vie.

- Kort punkt: har vurderingsklasse i klassisk ballett på førstkommende tirsdag, og deeeeet gruer jeg meg til! Neste punkt, takk:

- Juleforestilling. Trenger vel egentlig ikke å si mer... Det er nøyaktig 10 (ja?!) dager til visning, og tror alle i klassen begynner å bli litt stressa. Føler det er masssssssse som ikke sitter, og altfor kort tid til å terpe det på. MEN det ender nok med en heidundranes visning allikevel, det er jeg sikker på.
FYI (nei, jeg bruker ikke forkortelsen seriøst) så kan man nå kjøpe billetter på http://www.musikkteaterskolen.no/
..så da får dere bare gjøre det. Neste punkt.

-  Julegaver. Yikes! Det er jo bare (telle på fingrene) 22 (!!!!!!) (oi, parantes på begge sider av tallet. og denne her i tillegg også! Forvirret?) dager til julaften. Jeg er jo et relativt fornuftig menneske, og er derfor snart ferdig med allllllle julegavene, MEN jeg har en kjæreste som ikke har begynt enda!! Så jeg stresser rett og slett på hans vegne. Takk for den, liksom. Next.

- Neste uke på MTS (som er den nye, hippe forkortelsen for Musikkteaterskolen), er det masse innstuderingstimer til forestilling, men uka etter deeeer, ja da skjer det mye rart. Har bl.a. en dialogvisning, en anatomiprøve, en prøve i notelære og... ja, det var vel det, men det syns jeg er nok på bare tre dager. Har dessuten ny mesterklasse igjen imorgen, så nå må jeg øøveee.

 

Tralala.
-A.


 • 04.12.2010 kl.08:33
  Tvi-tvi moroklompen til hu mams <3 Når skal du begynne å skrive bok ?? Den skal æ kjøpe !!! Gleder meg å se hva mamsen får til juuul <3 Savn savn


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits