Follow on Bloglovin

Avhengighet (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Avhengighet

Det har slått meg at jeg er avhengig av ganske så mye. Sett bort ifra mat, vann, luft, kjærlighet osv, så er det ganske mye rart jeg føler at jeg trenger... Her snakker vi ikke alvorlige avhengninger, men litt mer uskyldige. Jeg er faktisk ganske avhengig av å få skrive om dette, kjenner jeg. (Hehehehehe). Måtte forresten sette dette innlegget under kategorien "Helse" på blogg.no, i tilfelle noen av dere vil betvile min mentale helse etter å ha lest dette.

Here we go!

- Jeg er avhengig av å ha en klokke rundt meg til enhver tid. (Men ikke på armen, for det syns jeg er ganske upraktisk og ekkelt.) Mobil med klokke fungerer, men veggklokke er tingen!

- Jeg må banke i bordet hvis noen sier "bank i bordet" etter å ha sagt noe som -faktisk- kan skje. Eksempel: "Du har ikke hatt influensa enda, bank i bordet." Og det må være et bord, ikke en stol/benk/gulv ellernoe.

- Jeg er avhengig av at det alltid er strøm på iPoden min, sæærlig når jeg tar buss/trikk/vandrer rundt. Det er utrolig irriterende når jeg skal høre på musikk, også slår den seg av etter 20 sekunder. Grr.

- Jeg er avhengig av å snakke med noen hjemmefra minst én gang hver dag. (Savner deg, Trondheim.)

- Jeg er avhengig av TV-serier, og dette er et meget skummelt faktum! Jeg må til enhver tid ha (minimum) én serie å følge med på, enten på TV eller DVD. (Som du kanskje skjønner har jeg sett endel serier...) Tar gjerne imot tips!

- (trenger jeg å si dette?) Jeg er avhengig av sjokolade. Ikke hver dag, men nesten.

- Jeg er avhengig av hårspenner, selv om jeg roter bort ca 300 stk. per år. Jeg er jo forsåvidt enda mer avhengig av hårstrikk, og jeg klarer ikke tenke på hvor mange hårstrikk jeg roter bort per år. (Hvor blir de av?!)

- Jeg er avhengig av Converse-sko, selv om de gir meg gnagsår.

- Jeg er avhengig av å få sove godt om natten, hvis ikke blir jeg fryktelig gretten og ukonsentrert. Må helst ha minimum 7 1/2 time søvn, men det blir dessverre sjeldent noe av.

- Jeg er avhengig av smågodt eller popcorn når jeg drar på kino. (Har btw kinobilletter til "Harry Potter and the Deathly Hallows" 19.11, og det gleder jeg meg til, hurraheioghopp!)

- Jeg er avhengig av positive tilbakemeldinger og fine ord en gang i blant, hvis ikke føles det ut som om hele verden går imot meg.

- Jeg er avhengig av sol om sommeren og snø i jula.

- Jeg har plutselig blitt avhengig av å tøye ut hver dag, hvis ikke blir jeg stiv som en stokk dagen etterpå.

- Jeg er (så sinnsykt) avhengig av vekkerklokke og noen til å dra meg ut av sengen om morgenen, hvis ikke så kommer jeg meg alllllldri opp i tide. Trodde dette ble lettere med årene, jeg...

- Jeg er avhengig av at DVDene mine står i alfabetisk rekkefølge. Jeg rydder gjerne i dine DVDer også, hvis det er ønskelig.

 

Jeg er ganske avhengig av å avslutte nå.

A.

 


 • 15.11.2010 kl.21:17
  Haha, ja huff de der hårstrikkene og hårspennene. Jeg lurer også på hvor de blir av... -_-

  mams

  15.11.2010 kl.21:39
  Mamma gla iiiiiiiiiiiiiiiii <3<3<3 og du har så herlig måte å skrive på <3 Du må ta dæ en godt betalt journalist-jobb på si vettu !!! Tenke de store avisan og magasinan står i kø snart :-))))

  Ha en flott adventstid, snart kommer kalenderen <3 Klem klem

  frode

  16.11.2010 kl.15:57
  Jeg får støtte en av avhengighetene dine her da. så her er en postiv tilbakemelding:- Bra blogg du har gående. kult å se innom den. lure på om det e far din eller mor di du har arva humorn fra..

  sikkert ei fin blanding.

  stå på med det underholdende, ser du vil gjøre det bra uansett sjanger eller kunstform.

  stolt


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits