Follow on Bloglovin

Føtter som faller av. (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Føtter som faller av.

oHoi.

Dagen i dag har vært slitsom. Se på timeplanen min:

09.00-10.15: Klassisk ballett
10.30-12.00: Jazz
12.45-16.00: Musikaldans/innstudering

Har hatt bare danseklasser på skolen idag (som dere kanskje skjønte), dvs. ca seks timer dansing! Vet ikke med dere, men jeg syns at det er ganske mye! Har faktisk kraftig undervurdert ballett, det må jeg innrømme. Mye tyngre enn man skulle tro. I tillegg har vi superenergisk Hairspray-medley-dans, og jeg blir faktisk litt sliten bare av å skrive det. Uansett så har det vært en vellllldig gøy dag, masse øving på koreografi til juleforestillingen. Du kommer vel og ser på? Bra. 
Det føles ut som om føttene mine faller av, men jeg tror ikke de gjør det... Må sjekke for sikkerhets skyld.
...nei, de var der enda. Puh.

Siden jeg har vært så flink å trene idag, så har jeg også vært uflink og kjøpt meg smågodt. Det var verd det, uansett hva andre sier. Så nååå sitter jeg i min deilige sofa, spiser smågodt og hører Alexander juble over at Rosenborg gjorde noe bra (vil jeg tro).

I morgen er det mesterklasse, og da skal faktisk Lisa Stokke være med å se på/assistere Jannike. Jeg skal ikke fremføre imorgen da, men skulle virkelig ønske at jeg skulle det, det hadde vært veldig gøy å få jobbe med henne også. Men det gjør jo ikke så mye, lærer utrolig mye av å sitte og se på også. Jannike Kruse og Lisa Stokke i mesterklasse da, dere. Vi er heldige!

Har dessuten blitt merkelig fascinert av Taylor Swift i det siste. Og Spring Awakening-musikk. Også er jeg litt irritert på Megavideo, som bestemte seg for å kjøre den "you have watched 45 minutes of video today blablabla" akkkkkkurat når det var kjempespennende i One Tree Hill. Også har jeg kjøpt meg vintersko! Også har jeg fått en stor blåflekk på kneet. Også vil jeg kjøpe hele Platekompaniet. Også har jeg begynt å kjøpe julegaver. Også mener jeg at fotball bare er flaks, noe som irriterer Alexander. Også har det vært skyfri himmel og sol idag. Også kommer jeg nesten ned i spagaten. Også er jeg veldig klar for fredag og helg. (:

A


 • 04.11.2010 kl.20:29
  jeg kommer også nesten ned i spagaten nå :D

  MAMMA

  04.11.2010 kl.21:57
  Så artig dere har det !!!! Sjøl om beina nesten faller av....... God helg <3 Ta dæ litt mer smågodt og krøk dæ enda mer i sofaen....det e dæ vel undt <3<3<3

  LINUS

  04.11.2010 kl.22:10
  omg. æ digge dæ <3

  flire av alt du skriv, fordi du e søt. og litt morsom da seff! :D

  hilsen linusen din.

  Marthe

  05.11.2010 kl.06:06
  Hahaha!!! tru vi må vær en sånn merkelig forbindelse mellom oss Anniken....megavideo forvist mæ akkurat for to minutt siden:P høres ut som om du har det bra:) miss you å ska prøv å bestill flybillett te oslo no i helga.. men lure på om æ ska kom på fredag eller lørdag?? what do you think...meld mæ om det pus<3


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits