Follow on Bloglovin

Solskinn, støttebandasje og the Social Network. (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Solskinn, støttebandasje og the Social Network.

Hei, sveis.

Kjørte på med en liten alliterasjon på S i tittelen idag, så glad som jeg er i slike gøyale virkemidler i tekst. Kremt. Får vel jobbe meg gjennom det.

Solskinn
Oslo-været har vært skikkelig fint de siste dagene. SOL. Det er ganske kaldt da, og på fredags morgen lå det bittelitt snø på bakken! Når jeg får telefon hjemmefra og hører om den fryktelige snøstormen i Trondheim, ja da føler jeg meg litt glad her jeg sitter og ser på en blå, skyfri himmel og fin sol. (: Uansett, nok om været.

Støttebandasje
Ja, dere ser rett. Jeg har fått en fin, hvit støttebandasje. Har en mulig senebetennelse i håndleddet, og det er litt au. Veldig grusomt er det ikke akkurat, så her trengs det ikke bøttevis med sympati, kanskje bare en desiliter. Særlig praktisk er det når jeg danser tre timer om dagen. Derfor har jeg måttet krype til korset (litt vanskelig å krype med den vonde armen min, though) og funnet frem ispose og støttebandase. Heldigvis begynner det å bli bedre nå, og imorgen er det muligens tilbake til armhevinger i jazzen, jihuu! Pappa syns forøvrig at det ikke var så rart at jeg hadde fått senebetennelse, i og med at jeg går på en teaterskole (sene/scene). Jepp, jeg trakk litt på smilebåndet et øyeblikk, pappaen min er litt morsom."the Social Network"
Jeg og kjærest var på kino i går og så "the Social Network", filmen om Facebook og Mark Zuckerberg og hele gjengen. Ble ikke kjeeeempeimponert av storyline'en, det var stort sett det samme som skjedde gjennom hele filmen, men bortsett fra akkurat dette likte jeg filmen veldig godt. Vittige punchlines og et tema som er veldig aktuelt for oss - Facebook er jo overalt for tiden (Har du en fane med Facebook på skjermen akkurat nå? Det har jeg...). Jeg var i utgangspunktet litt skeptisk til Justin Timberlake som skuespiller, men der må jeg si at jeg ble veldig overrasket. Positivt overrasket altså! Ble ganske imponert også faktisk. Lurer på om jeg syns litt synd på Mark Zuckerberg i ettertid, siden han ble fremstilt som verdens mest usympatiske person... Men hva vet vel jeg - kanskje han er så usympatisk?! Men jeg syns uansett at du, duja, bør se filmen. Definitivt verd pengene, mener jeg! 
- Facebook Me -

Ha en fortsatt strålende søndag, mine venner.

 

-Anniken
 • Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits