Follow on Bloglovin

5 bilder og 500 ord. (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

5 bilder og 500 ord.

Det er jo snart en uke siden høstferien var over, men jeg har faktisk en unnskyldning. Har vært syk heeele denne uka, men NÅ kan jeg fortelle litt om fine dager i Trondheim. For det første må jeg jo nevne at jeg var heldig på togturen oppover til Trondheim. Ingen i setet ved siden av, så jeg fikk sove litt osv, selv om det var skremmende kjedelig. På turen til Oslo derimot, fikk jeg sete "feil" vei (baklengs) i en sånn firer-gruppe. Kjempemorsomt med tre gutter på 8 år som stirret på meg i 6 timer og 47 minutter. Takk for den, NSB! Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å bestille FLYbilletter til juleferien...

Jeg syns faktisk Trondheim er en fantastisk fin by om høsten. Jeg hater egentlig høsten, men fine farger og frostrøyk om morgenen minner meg på at det snart er jul (47 dager til 1.desember)! Gikk frivillig til Estenstadhytta dagen etter jeg kom hjem. Ganske utrolig, i og med at jeg hadde planlagt å sitte iro hele høstferien. Som dere ser på bildene over og under, har jeg nylig funnet macro-funksjonen på kameraet, noe jeg overdrevet bruker hele tiden.

Dette møtte meg da jeg kom hjem til Trondheim. Hjemmelagde skoleboller, kanelsnurrer og lefser (og noen bananer i bakgrunnen?). Jeg lover, jeg er ennå mett av mammas middager/bakverk/kaker/annen mat, og det er snart en uke siden jeg kom tilbake til Oslo... Ikke lett å komme tilbake til strengt studielån og kjedelig matlaging.

Fikk en dansende flodhest i et kinderegg. Jeg har faktisk en ganske spennende historie om kinderegg. For to uker siden skulle jeg nemlig kose meg med et slikt morsomt sjokolade-egg. Som alle unger synes jeg at kinderegg er ganske kult; det er jo både sjokolade og leke i ett (woho), men det viste seg at jeg skulle bli skuffet! Det var nemlig ikke leke i kinderegget mitt! Jeg vet... det ødela liksom hele uka mi. Livet er ikke lett når man treffer på slike uløselige problemer uten å være forberedt. Har hatt elleve timer terapi i etterkant, og tror nå jeg begynner å komme over sjokket.

Håper dere tok ironien, og ikke tror jeg er helt... forstyrret.

Jeg var også til TANNLEGEN da jeg var hjemme. Og som unger flest (igjen), er jeg selvfølgelig redd for tannlegen. Litt rart ettersom mamma er tannhelsesekretær, men det er bare noe med å ligge der hjelpesløs med masse greier inni munnen som skremmer meg. Jeg var uansett så flink at jeg fikk et lykketroll. Ganskje stolt over meg selv. 

Det var kjempekoselig å komme hjem til hunden min, Happy. Hun ser litt forblåst og stusselig ut på dette bildet, men hun er allikevel min søte, lille vofse. Har itillegg vært på massemassemasse shopping med mamma, noe som gikk utover både min og hennes lommebok. Fikk tid til å møte mange fine mennesker, og jeg gleder meg allerede til juleferien når jeg får se dem igjen. (Dere vet hvem dere er ;);););););)

Nå skal jeg bli frisk.
 • Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits