Follow on Bloglovin

Vender nesen hjemover. (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Vender nesen hjemover.

Hei høstferie! ♥

I morgen tidlig setter jeg meg på toget og drar nordover til Trondheim. Det blir godt å komme hjem og slappe av litt, etter noen travle uker på skolen. I løpet av de siste seks dagene har jeg faktisk trent 19,5 timer (bare på skolen), og det syns jeg er ganske sykt. Særlig med tanke på at jeg trente maks TO timer i uka i fjor. Så dette har vært interessant. Har enda ikke vrikket/forstuet/brukket/ødelagt noe (bank i bordet), og det er jo kjempeflott.

Har forsåvidt hatt en kjempefin uke. Det har som sagt vært mye trening, men masse annet gøy også. Vi avsluttet dagen idag med å øve inn et Hairspray-nummer som vi skal bruke i juleforestillingen. Slik Hairspray-dansing må være det mest slitsomme i verden, men det er nok det morsomste også! Derfor må DU komme på juleforestillingen vår, søndag 12. desember på Wallmans Salonger.

Jeg har en full-ladet iPod, Camilla Läckberg, litt "lekser" og godteri i sekken, så togturen imorgen skal nok gå bra. Satser også på å få sove litt på toget, men det er jo typisk om jeg ikke får til det. Vedder på at jeg får en sånn "firer", slik at jeg må sitte og se på personen ovenfor. Eller slik at personen ovenfor kan sitte og se på meg! Da kan jeg iallefall ikke sove! Uansett så gleeeeder jeg meg til å komme hjem. (Legger forøvrig med et random tog-bilde av etellerannet sted i Norge)

Uken hjemme i Trondheim tror jeg blir kjempefin. Har ikke lagt så mange planer enda, men satser definitivt på å slappe av, kose meg masse og møte mine fine trøndervenner! (Også må jeg vel tøye litt også, hvis ikke går det dårlig når vi begynner på skolen igjen.) Mamma har dessuten lovt meg Oreokake til lillebrors bursdag, og det er jo en stor glede i seg selv.

Gleder meg til å se DEG i Trondheim! (:

 

-Anniken

 

I pretend to be other people... In real life that's called schizophrenia. If you get paid to do it it's called acting.

 


 • Mamma

  01.10.2010 kl.23:47
  Velkommen hjem litj-pi<3<3<3

  Oreokake skal bli vettu......Og laupskaus, sodd, kanelsnurra, varm gris-pose, massasje av ømme skuldre og kanskje av trette bein.... Og omsorg og kjærlighet, det skal du få også <3

  Goooooood tur hjemover. Og ikke snakk med skumle menn på toget.....

  Klem mams

  17.10.2010 kl.12:59
  Heia` litjpia t paps!

  Du har ikke nevnt paps med et komma her altså :-((((

  Kjempeflink med bloggen din syns æ

  Kleeeeemmmm fra meiiiiiii...................(paps altså)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits