Follow on Bloglovin

Cease to begin. (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Cease to begin.

Merk kalenderen, mine venner, for nå er dagen kommet da Anniken Strand endeliiiig har lagd en blogg! Har jo tenkt på dette en stund nå, men jeg er kjent for å utsette ting - dette inkludert. Jeg har tenkt å skrive mest om stort&smått som skjer i mitt (ikke så veldig spennende) liv, egentlig mest fordi jeg liker å skrive, men også litt for å oppdatere venner og familie om hva som skjer. (Mamma spesielt.) Jeg er jo ikke den flinkeste på slike kule datamaskin-greier, så til å begynne med får headeren være randome bygninger. Jeg skal finne noen som kan lage noe kult etterhvert, eller kanskje jeg skal prøve meg på det selv.

Uansett ...

Som noen kanskje har fått med seg, har jeg jo flyttet til Oslo! Jeg måtte jo nesten det da jeg kom inn på Musikkteaterskolen, som btw er den beste skolen i hele verden, no kidding. Kommer sikkert til å skrive litt mer om skolen senere, hvis det er ønskelig. Så hverdagen min består pretty much av dans (masse dans), teater og sang, pluss litt ekstra snask. Så om to år er jeg ferdig utdannet musikalartist, og skal hoppe ut i den skumle teaterverdenen.

Denne uka har jo vært litt interessant. I ernæring har vi regnet ut vårt "hvilestoffskifte", og jeg har dermed funnet ut at jeg forbrenner 1281 kalorier bare ved å sitte og stirre i veggen en hel dag. 1281 kcal vil for eksempel tilsvare:

- 11,5 kinderegg

- 656 gram blåbærsyltetøy

- 18,3 esker smurf

- 5 bokser leverpostei

Så jeg kan faktisk forbrenne 18,3 esker smurf (av den grønne sorten) på én dag bare ved å puste. Selv om jeg tror det ville ha ødelagt meg på alle andre måter, så det anbefales nok ikke.

På fredagen (17.09) var klassen på førpremiere på "Buddy Holly the musical" på Folketeatret. Det var litt mer "konsertformat" enn musikal, men musikken var utrolig stilig. I tillegg var det noen foran oss som hadde tatt to øl for mye, og sånt blir det liv av vet dere! I går kom Alexander sine foreldre på besøk, og da ble det gratis middag og matvarer på oss. Hverdagsgleder. Takk!

Jeg setter pris på kommentarer, helst hyggelige sådan, men også "forslag til forbedring". Som vi lærte i våre glansdager på Ringve - GT (gode tilbakemeldinger) er verddet (?). Nå skal resten av denne fasjonable søndagen gå med til å øve sang til Mesterklasse og spise taco, jippi.

Sneiks on a plane.

 

- Anniken.


 • Leif

  19.09.2010 kl.16:29
  Ooooo! Flink Anniken. Dette liker jeg. Dette skal jeg lese. Og så kan jeg diskutere litt med deg om du faktisk går på verdens beste skole. Tror jeg har en liten konkurrent der.

  Uansett; keep up the good work! <3

  Maria

  19.09.2010 kl.17:25
  Gratulere me ny flott blogg :)

  Æ bli fast leser ;) Håpe alt står bra te me dåkker og næste hælg kjæm æ på besøk...weeee :D

  Mamma

  19.09.2010 kl.20:04
  Mamma stolt <3<3<3

  Dette blir en spennende tid med mye tid foran dataen.....

  Lykke til jenta mi <3

  Klem mams

  Karoline

  20.09.2010 kl.23:22
  Gratulerer med blogg! Blir gøy å følge med på livet i oslo. =)=)

  <3

  Jørgen

  22.09.2010 kl.20:45
  Heisann! Høres ut som du har det fint i Oslo :). Undertegnede har for øvrig nettopp fullført 3-mila med glans - som nr. 1 i Støttekompaniet, på tiden 3.16! Men som et resultat av den utrolige tida, har æ altså da ødelagt føttern mine. Fullstendig. Lykke til på Musikkteaterskolen og med videre blogging :)

  Hilsen en sliten soldat!

  Marthe Margrethe

  26.09.2010 kl.21:26
  Haha! Ælske det her!!! <3


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits